Φόβο και τρόμο προκαλεί αγέλη αδέσποτων στην Κρήνη

Επιτίθενται σε κατοίκους του χωριού και κατασπαράσσουν ζώα και πτηνά που εκτρέφονται σε οικίες του χωριού

Ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων της Κρήνης έγινε αγέλη αδέσποτων σκύλων που κάνουν την εμφάνιση τους εδώ και αρκετό διάστημα στο χωριό.

Τα αδέσποτα, ιδιαίτερα επιθετικά με τους κατοίκους του χωριού, κάνουν την εμφάνισή τους πρωινές και απογευματινές ώρες, σπέρνοντας το φόβο σε μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι δεν ξέρουν πώς να προστατευτούν.

Το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα και με τις καταγγελίες που μεταφέρονται στο ΚΡΗΝΗ LIVE οι αδέσποτοι σκύλοι κατηφορίζουν από τη «Βίγλα» της Κρήνης εντός του οικισμού, κατασπαράσσοντας πτηνά που βρίσκονται στις αυλές των σπιτιών καθώς επίσης και μικρά ζώα αρνιά, γουρούνια και πτηνά.

Δεν διστάζουν να επιτεθούν σε πεζούς, ποδηλάτες και δικυκλιστές με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλειά τους.

Οι κάτοικοι πλέον εκφράζουν την ανησυχία τους, καλώντας κάθε υπεύθυνο και δη το Δήμο Φαρκαδόνας να αναλάβει πρωτοβουλίες, ώστε να απομακρυνθούν τα αδέσποτα από το χωριό.

Κάποιοι εκ των κατοίκων προειδοποιούν με μηνύσεις σε περίπτωση που δεν αναληφθεί πρωτοβουλία για την περισυλλογή των αδέσποτων.

Ανάλογα προβλήματα έχουν καταγραφεί και σε άλλα χωριά της Φαρκαδόνας, καθώς το φαινόμενο με τα αδέσποτα καθημερινά λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις.