Φόβος στα χωριά της Φαρκαδόνας από απόπειρες και περιστατικά διαρρήξεων

Την ώρα που οι υπάλληλοι – αστυνομικοί του Α.Τ. Φαρκαδόνας καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες αστυνόμευσης σ’ όλο το φάσμα της ακτίνας δράσης του Τμήματος που υποφέρει από τις ελλείψεις προσωπικού, τα περιστατικά και οι απόπειρες κλοπών και διαρρήξεων συνεχίζονται.

Φυσικά η προσπάθεια των αστυνομικών φέρει σε πολλές των περιπτώσεων θετικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση του εγκλήματος, παρά τις ελλείψεις σε προσωπικό, γεγονός που οφείλεται στις υπεράνθρωπες και φιλότιμες προσπάθειες των αστυνομικών που υπηρετούν στην περιοχή μας.

Ωστόσο, όπως προαναφέραμε, τα περιστατικά δεν λείπουν.

Στις αρχές της εβδομάδας, σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε το KriniTrikalon.gr από κατοίκους, άγνωστοι προσπάθησαν να εισέλθουν σε οικία στον Κλοκοτό. Ευτυχώς στη συγκεκριμένη οικία υπήρχε συναγερμός και έγιναν έγκαιρα αντιληπτοί από τους πολίτες, με αποτέλεσμα οι επίδοξοι διαρρήκτες  να τραπούν σε φυγή χωρίς να προλάβουν καν να εισβάλουν στο σπίτι.

Στις αρχές της εβδομάδας βέβαια, και δη πρώτες πρωινές ώρες, ένα άλλο περιστατικό ήρθε να θορυβήσει τους κατοίκους του Ζάρκου.

Τις πρώτες πρωινές ώρες κάτοικοι του χωριού αντιλήφθηκαν την παρουσία αγνώστων στην πλατεία του χωριού, σε δυο καταστήματα.

Οι άγνωστοι σύμφωνα με πληροφορίες θαμώνων άλλων καταστημάτων φορούσαν κουκούλες και βρισκόταν έξω από δυο καταστήματα. Μόλις έγιναν αντιληπτοί, ειδοποιήθηκε η αστυνομία, άνδρες της οποίας κατέφτασαν, με τους αγνώστους να τρέπονται σε φυγή.

Είναι δυο από τα πολλά περιστατικά που συμβαίνουν στην περιοχή μας και προκαλούν τον τρόμο των κατοίκων των χωριών μας.eteriko_logo2-2