Φρεσκάδα φέρνει στο ψηφοδέλτιο του Μιχάλη Μπαγιώτη η Βίκυ Ζαφείρη

Η 39χρονη εκπαιδευτικός από την Οιχαλία συντάσσεται με το Μιχάλη Μπαγιώτη και την ομάδα των συνεργατών του γιατί βρήκε χωρίς ενδοιασμούς τη χρυσή τομή, τις κοινές αφετηρίες, ηθικές αρχές και συγκεκριμένες προγραμματικές συγκλίσεις.

Όσοι γνωρίζουν την 39χρονη εκπαιδευτικό Βίκυ Ζαφείρη σαφώς και θα μιλήσουν για μια ιδιαίτερη έξυπνη γυναίκα. Για ένα νέο άνθρωπο που διακρίνεται για το θάρρος της γνώμης, που μιλά και πατά πάντοτε πάνω σε επιχειρήματα.  Πραγματικά όσοι μιλήσουν με την κα Ζαφείρη, θα καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι η συγκεκριμένη γυναίκα έχει να προσφέρει πολλά στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η ίδια σαφώς και δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, ούτε και ανεπάγγελτη που περιμένω να ωφεληθώ από τον Δήμο. Δεν αγαπά το εμπόριο ελπίδας, ούτε τους μηδενισμούς. Θέτει ως στόχο την αντιμετώπιση της δύσκολης καθημερινότητας και τη βελτίωση του επιπέδου ζωής με συγκεκριμένο σχέδιο, με σημαντικές για όλους μας προτεραιότητες. Δηλώνει ευγνώμων προς τον πολιτικό συνδυασμό «ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» με ηγέτη τον κ. Μιχάλη Μπαγιώτη που της πρότειναν να κατέλθει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον Δήμο Φαρκαδόνας. Συντάσσεται με τον κ. Μιχάλη Μπαγιώτη και την ομάδα των συνεργατών του γιατί βρήκε χωρίς ενδοιασμούς τη χρυσή τομή, τις κοινές αφετηρίες, ηθικές αρχές και συγκεκριμένες προγραμματικές συγκλίσεις, οι οποίες και θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Όπως εξηγεί και η ίδια «όλοι τον τελευταίο καιρό βιώνουμε τους παλμούς της προεκλογικής περιόδου. Βρισκόμαστε σε μια περίοδο συστράτευσης των δημοτών, σε μια περίοδο ανανέωσης και οργάνωσης ιδεών. Σε μια νέα, λοιπόν, εποχή για τον Δήμο δηλώνει έτοιμη να κάνει ένα βήμα μπροστά και να δηλώσει ότι επιθυμεί να υπηρετήσει τα κοινά συμφέροντα των συνδημοτών της.

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1979 στην Οιχαλία και ξεκίνησε από μια οικογένεια όπως η δική μας. Οι γονείς της, Σεραφείμ και Φωτεινή Ζαφείρη (εκλιπόντες πια), της έδωσαν τις πολύτιμες κατευθύνσεις τους για τη ζωή και ταυτόχρονα την ενέπνευσαν την αγάπη για τα κοινά. Έζησε όλα τα σχολικά της χρόνια στον τόπο αυτό και παίρνοντας όλα τα εφόδια διάλεξε μετά την ενηλικίωσή της να ακολουθήσει τον κλάδο της Παιδαγωγικής. Οι σπουδές της στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αποτέλεσαν τις βάσεις μιας δεκαπενταετούς πια διαδρομής στον Δημόσιο Τομέα, στον χώρο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Μιας διαδρομής που την γέμισε εμπειρίες και την έφερε σε επαφή με άλλες κουλτούρες στον ελλαδικό χώρο. Υπηρέτησε την εκπαίδευση στον Νομό Θεσσαλονίκης, Νομό Βοιωτίας και Νομό Κυκλάδων. Σήμερα είμαι φοιτήτρια στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πολιτισμού, ενώ ταυτόχρονα υπηρετεί ως εκπαιδευτικός στον Δήμο Ερμούπολης. Στόχος της πια είναι ο «επαναπατρισμός» και η μέγιστη δυνατή προσφορά της στον τόπο που την γέννησε, στις ρίζες της. Όραμά της είναι η πολιτιστική υπέρβαση του Δήμου Φαρκαδόνας. Με διάθεση προσφοράς και με αποφασιστικότητα για την υλοποίηση του προγράμματος ανασυγκρότησης του Δήμου μας που σύντομα θα ανακοινωθεί από τον κ. Μιχάλη Μπαγιώτη, θέτω τον εαυτό της ως αρωγό στην προσπάθεια αυτή.
3 Σχόλια

  1. Καλή επιτυχία
    .
    Tις αρνητικες κριτικές δειτε τις σαν ευκαιρία να βελτιωθείτε και να γίνετε πιο δυνατη.

  2. Την πήρε ο πόνος για τον τόπο! Πες καλύτερα ότι θέλει να πάρει μετάθεση όπως οι περισσότεροι στο ψηφοδέλτιο του Μπαγιωτη. Κ μετά μην τους είδατε. Άσε, χορτάσαμε από τέτοιους.

  3. Είχε πολλή ώρα για να βγάλει αυτή τη φωτογραφία η φοράει μάσκα για τις απόκριες