Οι Γεωργανάδες τίμησαν τον Άγιο Γεώργιο με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια

Στο ζενίθ εκτοξεύτηκε το απόγευμα της Δευτέρας της Διακαινισίμου το κέφι και η διασκέδαση στους Γεωργάναδες, κατά το ετήσιο πανηγύρι με αφορμή τον εορτασμό του πολιούχου Αγίου Γεωργίου.
Αν και οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδιαιτέρως άστατες οι διοργανωτές, κάτοικοι και τοπική κοινότητα είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα για την διεξαγωγή της εκδήλωσης.
Ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών για μια ακόμη χρονιά ήταν ιδιαίτερα αρκετός που θέλησε αφενός να τιμήσει τον πολιούχο του χωριού Άγιο Γεώργιο, αφετέρου να διασκεδάσει υπό τους ήχους παραδοσιακής και δημοτικής μουσικής.
Στην εκδήλωση μουσικοχορευτικό τόνο έδωσαν χορευτές τμημάτων του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετρωτού «Άγιος Γεώργιος» και του Συλλόγου Μικρασιατών Λάρισας.
Οι χορευτές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό επί σκηνής παρουσιάζοντας σειρά παραδοσιακών χορών της Θεσσαλίας, του Πόντου, Νήσων κι άλλων περιοχών της χώρας, αναδεικνύοντας το ταλέντο και το μεράκι τους στο χορό.
Τις ευχές του απηύθυνε στους παρευρισκόμενους ο πρόεδρος του χωριού κ. Βαγγέλης Ζιώγκος. Ευχαρίστησε όσους συνέβαλλαν για την διοργάνωση της εκδήλωσης τονίζοντας ότι τέτοιες διοργανώσεις δίνουν χαρά και ψυχαγωγούν τους συγχωριανούς του και τους επισκέπτες.

Στην εκδήλωση προσφέρθηκε παραδοσιακή φιλοξενία ενώ το κέφι και η διασκέδαση διήρκησε μέχρι τα ξημερώματα.