Για ανυπαρξία αθλητικών υποδομών κάνει λόγο η Ελένη Στεργίου – Μπότη

Μέσω δηλώσεων της, εξέφρασε την πικρία και την δυσαρέσκειά της, για την έλλειψη αθλητικών υποδομών στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας, που θα συνέβαλε και θα έδινε ώθηση στα παιδιά να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό.

Από το 2014 έχουμε ακούσει πολλά για την υλοποίηση αθλητικών έργων στην περιοχή της Φαρκαδόνας. Έργα που θα ωθήσουν την νεολαία, πολύ περισσότερο τα παιδιά, να έρθουν κοντά με τον αθλητισμό και το αθλητικό ιδεώδες. Παρά ταύτα, τις εξαγγελίες και τα σχέδια όλων αυτών των χρόνων, δεν είδαμε να υλοποιείται τίποτα από αυτά, πολύ περισσότερο, η δημιουργία ενός σύγχρονου, αθλητικού, κλειστού κέντρου, το οποίο θα χρησιμοποιείται τόσο από τις παιδικές, εφηβικές, νεανικές και γιατί όχι τις μεγαλύτερες ηλικίες πολιτών.

Στα παραπάνω έρχεται να σταθεί η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος του Δήμου Φαρκαδόνας κα Ελένη Στεργίου – Μπότη, η οποία μέσω δηλώσεων της, εξέφρασε την πικρία και την δυσαρέσκειά της, για την έλλειψη αθλητικών υποδομών στην περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας, που θα συνέβαλε και θα έδινε ώθηση στα παιδιά να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό.

«Εδώ και χρόνια μείναμε και συνεχίζουμε να μένουμε στα λόγια. Η υλοποίηση αθλητικών έργων, που οραματίστηκαν ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του, αρμόδιοι σε θέματα αθλητισμού έμειναν στα χαρτιά. Η δημιουργία ενός σύγχρονου κλειστού αθλητικού κέντρου, θα έφερνε κοντά στον Αθλητισμό όλες τις ηλικίες συνδημοτών μας ,πολύ περισσότερο της νεολαίας μας. Δυστυχώς όλα αυτά αποτέλεσαν λόγια, ψεύτικα και μεγάλα, και στην πράξη τίποτα.

Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος δεν έμεινε μονάχα εδώ. Συνέχισε να καυτηριάζει την στάση της δημοτικής Αρχής, εξηγώντας ότι, τα όποια έργα εξαγγέλθηκαν έως σήμερα αποτελούν έργα της Περιφέρειας κι όχι του Δήμου.

«Οι υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις παραμένουν σήμερα στην τύχη τους. Τα γήπεδα της Φαρκαδόνας και της Οιχαλίας πέραν της ανακαίνισης απαιτούν και συντήρηση. Υπήρξαν κατά καιρούς άνθρωποι που επένδυσαν στον αθλητισμό, (όπως πρόεδροι και μέλη διοικήσεων, θερμά παραδείγματα άνθρωποι της Φαρκαδόνας) με τις ανόδους των αθλητικών ομάδων της Φαρκαδόνας και της Οιχαλίας, αλλά δυστυχώς απογοητεύτηκαν μιας και οι εγκαταστάσεις δεν ενδεικνυόταν και αποσύρθηκαν από τη ενεργό αθλητική δραστηριότητα δικαιολογημένα. Υπάρχουν παιδιά σήμερα που θέλουν να αθληθούν αλλά δεν μπορούν. Με έργα όπως την κατασκευή αποδυτηρίων στα γήπεδα μικρών χωριών δεν γίνεται και δεν προάγεται αθλητισμός. Αποτελούν έργα βιτρίνας κι όχι έργα ουσίας», συμπλήρωσε η ίδια.

Η κα Ελένη Στεργίου – Μπότη καλεί το δήμαρχο και τους αρμόδιους σε θέματα αθλητισμού, στενούς συνεργάτες του να αναλάβουν τις ευθύνες τους που τους αναλογούν, επισημαίνοντας ότι χρήματα που δαπανήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια για ανούσια πράγματα, όπως εκδηλώσεις του Θεαθήναι, θα μπορούσαν να δαπανηθούν για έργα ουσίας που θα έδιναν διέξοδο στο σύνολο των πολιτών της Φαρκαδόνας.
4 Σχόλια

 1. Κα Ελένη συγνώμη αλλά ήμουνα Αθήνα και δεν ξέρω εσείς απο που ήρθατε απο την Αλβανία .;

 2. Ε εε αρχοντες του τοπου
  πολουντε πανελ στο γηπεδο φαρκαδονας
  θα παρουν χαμπαρι οι γυφτοι και θα εξαφανηστουν….

 3. Αναστασης Β.
  18/09/2018 at 18:12

  Καποιοι εδωσαν τα χρηματα τους για να στηριξουνε την ομαδα της Φαρκαδονας
  Καποιοι μας υποσχεθηκαν οτι θα κανουν αποδυτηρια στο γηπεδο της Φαρκαδονας
  Καποιοι το εφεραν θεμα στο δημοτικο συμβουλιο και εκαναν ολοκληρο σκηνικο θεατρισμου,
  για να μην περασει το θεμα προκαλωντας την αντιπολητευση και ριχνοντας την μομφη σε αυτους (λαμογια τους ονομασαν) αλλα λαμογια ειναι αυτη οι καραγκιοζηδες .
  Με αποτελεσμα η ομαδα της φαρκαδονας να διαλυθει και το γηπεδο σε αθλια κατασταση να βρισκετε αυτη την στιγμη.
  Η Ομαδα που εμεινε να δοικει το δημο φαρακαδονας( ΜΕΡΙΒΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ) ειναι ψευτες λαμογια
  Η Στεργιου Μποτη που εθεσε το θεμα αυτο και ειναι η μοναδικη που την εριξαν λασπολογια γιατι δεν ψηφισε την φαντη , και καλα φωναζε οτι τα λεφτα των πανυγηριων εφταναν ,να γινουνε οι αθλητικες εγκαταστασης αλλα η κατσαρολα ηταν μεγαλη.
  Μια ζωη η φαρκαδονα θα ειναι πισω απο τον πολιτισμο και ο Μεριβακης και λοιποι, εκαναν τους πολιτες να μην πηγαινουν να παρακολουθουν τα συμβουλια ,για να μην μαθαινουν τι γινεται,
  τα ρεζιλικια τους και μεχρι καμερα απαγορευουν.

 4. Δημήτρης Β.
  18/09/2018 at 16:27

  Μόνο «παχια» λόγια είναι η κα Στεργίου; Δεν εκλέχτηκε το 2014 με την πλειοψηφούσα παραταξη; Τι ενέργειες έκανε η ίδια πάνω σε αυτό; Το έθεσε ποτέ θεμα στο δημοτικό συμβούλιο; Και αν ναι, πότε;
  Επειδή πλησιάζουν εκλογές, μόνο λόγια και πράξεις μηδέν; Να μας δείξει και καλά ότι νοιάζεται;