Για δεύτερη συνεχή φορά δημοτική σύμβουλος Φαρκαδόνας η Ελένη Στεργίου – Μπότη

Μέσω της ευχαριστήριας επιστολής της δεσμεύεται να συνεχίσει με συνέπεια και ευθύνη σ’ αυτό το δύσκολο έργο που πρέπει να υλοποιηθεί την επόμενη τετραετία  

Η αγάπη του κόσμου απέναντι στην Ελένη Στεργίου – Μπότη, εκφράστηκε εμπράκτως μέσω της κάλπης των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου. Εκατοντάδες κόσμου στήριξαν με την ψήφο τους, τη δημοτική σύμβουλο Φαρκαδόνας στη νέα προσπάθεια, αναδεικνύοντας σε δημοτική σύμβουλο με το συνδυασμό «Νέα πνοή Δημιουργίας» με επικεφαλής το Γιάννη Σακελλαρίου.

Η ίδια μέσω επιστολής της ευχαριστεί θερμά όλους τους συνδημότες της που πίστεψαν στις δυνάμεις της, και την στήριξαν μέσω της ψήφου τους. Δεσμεύεται ότι θα αγωνιστεί για την πρόοδο και την ευημερία του Δήμου, μαζί με το νέο δήμαρχο και τους συναδέλφους της, ώστε η ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας να βαδίσει αναπτυξιακά.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή της κα Ελένης Στεργίου Μπότη έχει ως εξής:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, όσους με στηρίξατε έμπρακτα τιμώντας με, με την ψήφο σας, όσους στηθήκατε δίπλα μου σ’ αυτό τον δύσκολο αλλά έντιμο προεκλογικό αγώνα, και μου δώσατε την δυνατότητα να είμαι μέλος του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου για δεύτερη φορά.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ την οικογένειά μου, για την υπομονή που έκανε και στήριξε τον αγώνα μου με κάθε τρόπο…

Θα συνεχίσω με την ίδια συνέπεια, ευθύνη, σ’ αυτό το δύσκολο έργο που πρέπει να γίνει και έτσι να δικαιώσω όλους εσάς που με πιστέψατε και με στηρίξατε.

Επίσης, οφείλω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον γιατρό της καρδία μας και εκλεγέντα Δήμαρχο ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου…

Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους τόλμησαν και συμμετείχαν σε αυτή τη διαδικασία και ιδιαίτερα σε όσους εκλέχτηκαν.

Καλή συνεργασία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να δώσουμε στο δήμο μας την αίγλη που του αξίζει.».