«Η γιαγιά ξανά παντρεύτηκε» στην πλατεία της Κρήνης

Άφθονη διασκέδαση προσέφεραν οι ηθοποιοί της Θεατρικής Σκηνής Καρδίτσας που επισκέφτηκαν το χωριό παρουσιάζοντας μια χιουμοριστική παράσταση

Η γιαγιά ξαναπαντρεύτηκε και μάλιστα στο κέντρο ενός χωριού του δήμου Φαρκαδόνας. Παντρεύτηκε γεμίζοντας χαρά μικρούς και μεγάλους που έσπευσαν να παρακολουθήσουν το γεγονός…

Γέλιο μέχρι δακρύων επεφύλασσε το βράδυ της Κυριακής στους κατοίκους της Κρήνης του Δήμου Φαρκαδόνας η θεατρική παράσταση «Η Γιαγιά…ξαναπαντρεύεται», μια κωμωδία που φέρει την υπογραφή του Αντώνη Νικολάου.

Η θεατρική κωμωδία παρουσιάστηκε από τη Θεατρική Σκηνή Καρδίτσας σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρήνης, υπό την αρωγή του Δήμου Φαρκαδόνας.

Η 8μελης θεατρική ομάδα απαρτιζόταν από τους: Μαρίνα Γουναροπούλου, Γιώργου Μπλατσά, Ντέμης Καρδιτσιώτη, Πόπης Πλαστήρα, Γιώτας Γκέκα, Σάκη Παπανικολάου και Αντώνη Μανωλοπούλου.

Οι ηθοποιοί με το ταλέντο που τους διακρίνει σκόρπισαν άφθονο γέλιο στους δεκάδες κατοίκους της Κρήνης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου κι έσπευσαν στην μικρή όπως αποδείχθηκε  πλατεία του χωριού να απολαύσουν την θεατρική παράσταση.

Σημειωτέον ότι η εκδήλωση αποτελούσε την πρώτη στην περιοχή της Φαρκαδόνας. Σε λίγες μέρες τη σκυτάλη από την Κρήνη θα λάβει το χωριό του Διασέλλου με την παρουσίαση της ίδιας παράστασης την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 20:30 το βράδυ.