Γιάννης Βούλγαρης: «Οι προεκλογικές δεσμεύσεις έγιναν πράξη

Επιλύθηκαν δυο σημαντικά προβλήματα που ταλάνιζαν το χωριό, εξηγεί ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ζάρκου του Δήμου Φαρκαδόνας

Λύση σε δυο μεγάλα, όπως χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Ζάρκου, Γιάννης Βούλγαρης, προβλήματα, που ταλάνιζαν το χωριό, έδωσε ο Δήμος Φαρκαδόνας και ο δήμαρχος Θανάσης Μεριβάκης. Με κείμενο που κοινοποίησε ο Γιάννης Βούλγαρης στην «ΚΡΗΝΗ LIVE», αναφέρεται στις προεκλογικές δεσμεύσεις τόσο του ίδιου, όσο και του δημάρχου για την επίλυση του προβλημάτων της ύδρευσης και της εσωτερική οδοποιίας.

Ο ίδιος μέσω του κειμένου του, δεσμεύεται για συνέχεια της προσπάθειας μιας και όπως αναφέρει υπάρχει έντονη αγάπη για τον τόπο.

Αναλυτικά το κείμενο του κ. Βούλγαρη έχει ως εξής:

«Το 2014 υποσχεθήκαμε μαζί με τον Δήμαρχο Φαρκαδόνας, κ. Αθανάσιο Μεριβάκη, πως αν εκλεγόμασταν θα δίναμε λύση σε δύο από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Ζάρκου. Αυτά για όσους δεν γνωρίζουν ήταν το δίκτυο ύδρευσης, που επί μήνες ολόκληρους το προσωπικό της ΔΕΥΑΦ εργάστηκε προκειμένου να εξαλειφθούν τα δεκάδες προβλήματα που είχε, καθώς και να απομονωθεί το παλαιό δίκτυο με το καινούργιο και τέλος η εσωτερική οδοποιία που διαλύθηκε όλα αυτά τα χρόνια από τις εργασίες. Σήμερα 4 χρόνια μετά ξεπερνώντας γραφειοκρατικά προβλήματα, ανθρώπινες κακόβουλες παρεμβάσεις, αμεροληψία-λάθη των προηγούμενων τοπικών αρχόντων και πολλά άλλα, τα προβλήματα αυτά επιλύονται. Σε λίγες ημέρες στο Ζάρκο θα έχουν πέσει 4.500 τετραγωνικά πίσσας, κόστους 120.000 ευρώ περίπου, που προέρχονται από τα ταμεία του Δήμου, κλείνοντας με επιτυχία το 95% των δύο αυτών σημαντικών έργων. Όμως δεν σταματάμε εδώ, άλλωστε ποτέ δεν σταματήσαμε να παράγουμε έργο, γιατί χρήματα μπορεί να μην υπάρχουν αλλά υπάρχει άφθονη αγάπη για τον τόπο μας!».
7 Σχόλια

 1. Τάσος Βούλγαρης
  02/11/2018 at 16:13

  Καλοδεχούμενα τα σχόλια σας και η κριτική αλλά δεν βλέπω να σχολιάζεται με ονοματεπώνυμο. Γιατί τι φοβάστε;

  • Απαντήσεις δίνονται από την ώρα που υπάρχει κανάλι επικοινωνίας. τα ονοματεπώνυμα βάση GDPR εάν και εφόσον γνωρίζεται τι είναι αυτό καλό θα ήταν να μην ανακοινώνονται άλλωστε δεν περιμένουμε απαντήσεις και κυρίως από εσάς ο οποίος δεν είστε πρόεδρος κύριε Τάσο Βούγλαρη. Σας έχει χρήσει κάποιος P.R του προέδρου? έαν ναι ποία είναι η θέση του σε όλα τα παραπάνω? Βασικές ερωτήσεις που απλά είναι πρός σκέψη και όχι προς πολιτική -κοινωνική ή οποιαδήποτε άλλη αντιπαράθεση καλή σας ημέρα και προσπαθήστε την επόμενη φορά να απαντάτε ώς πολίτης και όχι ώς παράγοντας. Κανεις λοιπόν δεν φοβάτε κανέναν απλά διατυπόνουμε αποψεις που όπως είπατε καλοδεχούμενες είναι. Να δέχεστε και κάτι πέραν της δική σας ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ.
   καλή σας ημέρα και καλή δύναμη

 2. Μπράβο όλους που μετέχουν σε κριτική και σχόλια που δείχνουν πόσο ενεργεί για τα κοινά είναι. Η αξιολόγηση ενός έργου και η περάτωση του έχει να κάνει κυρίως με το πότε έγινε η καταγραφή και ποια είναι η ενέργεια για την επίλυση τους. Απολογιστικά καλό θα ήταν να ενημερωθούν οι κάτοικοι του Ζάρκου πότε υποβλήθηκε το συγκεκριμένο αίτημα και πότε ολοκληρώθηκε το έργο (νερού και οδοποιίας) πόσα άλλα θέματα ακόμη δεν έχουν επιλυθεί? Τα γνωρίζουν οι κάτοικοι του Ζάρκου? Γιατί πάντα τα τελευταία 30 χρόνια τα έργα ολοκληρώνονται πριν τις εκλογές? Τι άλλα έργα έχουν ολοκληρωθεί? Που έχουν κοινοποιηθεί? Που υποβάλουν εγγράφως θέματα οι κάτοικοι και πότε παίρνουν απαντήσεις σε αυτά? Ποιος είναι ο ρόλος ενός εκπροσώπου ενός χωριού? Γιατί πάντα αναφέρονται μόνο σε αυτά που έχουν κάνει και όχι σε αυτά που δεν τα κατάφεραν, γιατί δεν κάνουν αυτοκριτική της δουλειάς τους να πουν τα πράγματα πως έχουν πχ ότι για χρόνια ολόκληρα βάζανε χώμα στις λακκούβες για να λύσουν προβλήματα κλπ.

  Απαντήσεις σε ερωτήσεις που δεν θα λάβετε ποτέ γιατί η αξιολόγηση είναι μία διαδικασία που πονάει όταν σκεπτόμενοι άνθρωποι έχουν κομματικοποιηθεί και λειτουργούν βάση γραμμής

 3. ΛΕΟΥΣΑ
  01/11/2018 at 23:48

  Τώρα δηλαδή ο Μεριβάκης περιμένει ότι θα ξαναβγεί δήμαρχος; Μη τρελαθούμε ρε παιδιά γιατί τι έκανε στο Ζάρκο; Σκέπασε τις λακκούβες και έκανε έργο ή έλυσε το πρόβλημα με το νερό που σπάει κάθε τρεις και λίγο. Αλήθεια ο Μεριβάκης πιστεύει ότι ο πάσα πρόεδρος που τον στήριξε στις προηγούμενες εκλογές θα τον στηρίξει και τώρα; Αλλάζουν τα πράγματα άλλαξαν και οι νόμοι και ο κάθε υποψήφιος πρόεδρος θα δουλεύει για πάρτη του κι όχι για τον Μεριβάκη. Γιατί αν πάει να ζητήσει ψήφο γι’ αυτόν και τον Μεριβάκη θα τσιμπήσει δυο άκυρα. Αλλά ποιος το κατάλαβε για να το καταλάβουν κι αυτοί.

 4. Μετά από εσάς το χάος λοιπόν. Τέσσερα χρόνια ρε παιδί μου για να μπαλώσετε τις λακκούβες. Να λέγατε ότι κιόλας ότι φτιάξατε από τη βάση τους δρόμους που είναι σε άθλια κατάσταση κι έχουν καταστραφεί αυτοκίνητα και δίκυκλα, να σας λέγαμε μπράβο αλλά να κάνετε ντόρο για ότι ρίξατε πίσα στις λακκούβες θέλει μεγάλο θράσος. Όσο για την αμεροληψία και τα λάθη των προηγούμενων τοπικών αρχόντων, ας δείτε και τα δικά σας λάθη. Εξάλλου εσύ ήσουν πρόεδρος και την προηγούμενη τετραετία. Τι έκανες;

  • Τάσος Βούλγαρης
   02/11/2018 at 16:18

   Στείλτε μας τα στοιχεία σας να επικοινωνήσουμε μαζί σας και θα σας αναλύσουμε όλα τα έργα που έγιναν!

 5. Ζαρκος
  01/11/2018 at 22:35

  Είναι αλήθεια ότι στις επόμενες εκλογές θα στηρίξεις το Γιάννη Σακελλαρίου; Γιατί έτσι ακούγεται στο Ζάρκο; Γάτα είσαι πρόεδρε, αλλά τα 300 σταυρουδάκια του 2014… δύσκολο να τα πιάσεις. Θα μείνεις με την άφθονη αγάπη όπως λες για τον τόπο σου. Κι εσύ και ο Μεριβάκης.