Γιώργος Ηλιάδης: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι εδώ για όλους τους πολίτες για τη νέα γενιά»

Μαχητικά και με αξιώσεις βαδίζει προς τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του «Κινήματος Αλλαγής» Γιώργος Ηλιάδης

Με μότο του «Ήμουν, είμαι και θα είμαι εδώ για όλους τους πολίτες για τη νέα γενιά» ρίχτηκε ενεργά στην μάχη των εθνικών εκλογών ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων του «Κινήματος Αλλαγής», Γιώργος Ηλιάδης.

Ο ένας εκ των δύο, νεαρότερος ηλικιακά υποψήφιος βουλευτής του Τρικαλινού ψηφοδελτίου, άκρως θα έλεγε κανείς πολιτικά ενεργό πρόσωπο, βάζει ψηλά τον πήχη και «οργώνει» στην κυριολεξία την πόλη και τον νομό, μιας και διατηρεί με ένα μεγάλο μέρος Τρικαλινών ισχυρούς φιλικούς δεσμούς.

Για την ιστορία ο Γιώργος Ηλιάδης γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1986. Γιος του φιλολόγου-σχολικού συμβούλου Προκόπιου Ηλιάδη και της συμβολαιογράφου Ελένης Σίμου.

Το 2004 αποφοίτησε από το 3ο Λύκειο Τρικάλων και εισήχθη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Φιλολογίας όπου από το 2004 έως το 2007 ήταν ενεργό μέλος της ΠΑΣΠ (Πανελλήνια Αγωνιστική Σπουδαστική Παράταξη).

Από το 2007 δραστηριοποιείται επιχειρηματικά ως ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης. Επίσης από το 2010 ασχολείται επαγγελματικά στην παροχή Ασφαλιστικών και Κτηματομεσιτικών Υπηρεσιών. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος Δ.Σ. Σωματείου Επιχείρησεων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Ν. Τρικάλων (2011-2014).

Ταμίας Δ.Σ. Σωματείου Μεσιτών Νομού Τρικάλων (2011-2014).

Από το 2016 πρόεδρος του Δ.Σ. της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβούντων Νομού Τρικάλων. Μέλος της διοίκησης του Ερασιτέχνη Α.Ο. Τρίκαλα.

Μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ και εκλεγμένος σύνεδρος σε όλα τα συνέδρια του κόμματος από το 2007 έως και σήμερα. Μέλος της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Τρικάλων. Μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής. Μέλος του Τομέα Επιχειρηματικότητας Κινήματος.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *