Γιόρτασαν το κλείσιμο της διδακτικής χρονιάς οι μαθητές του 2ου δημοτικού Φαρκαδόνας

Το πρόγραμμα της γιορτής ξεκίνησε με πολλά, απλά μη ανταγωνιστικά παιχνίδια, αθλήματα προσαρμοσμένα στην ηλικία των μαθητών, παιδαγωγικές αθλητικές δραστηριότητες

Το κλείσιμο της διδακτικής χρονιάς γιόρτασαν μαθητές και εκπαιδευτικοί του δημοτικού σχολείου Φαρκαδόνας. Αντάλλαξαν ευχές με αφορμή την ολοκλήρωση του διδακτικού έτους, ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και χαρούμενες διακοπές και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο εκ νέου στα θρανία.

Το πρόγραμμα της γιορτής ξεκίνησε με πολλά, απλά μη ανταγωνιστικά παιχνίδια, αθλήματα προσαρμοσμένα στην ηλικία των μαθητών, παιδαγωγικές αθλητικές δραστηριότητες. Το κεντρικό μήνυμα ήταν «συμμετέχουμε, παίζουμε όλοι». Την οργάνωση και την υλοποίηση της δράσης είχαν από κοινού ο Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής κ. Λέτσιος Γιώργος και ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Δημήτριος Ζάμπρας. Πολύτιμη βοήθεια πρόσφεραν όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου και φυσικά η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Δήμητρα Τασιούλη, μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. με την προσφορά δροσερών νερών και χυμών. Το κλείσιμο όμορφης σχολικής μας χρονιάς συνεχίζεται με τη γιορτή λήξης που περιλαμβάνει ένα ειδικό αφιέρωμα στους Έλληνες ποιητές, την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 και ώρα 09:00 στο χώρο του σχολείου.

(Φωτογραφίες: Βιβή Ζουμπελούλη, Βασίλειος Χαχόπουλος).
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *