Γιόρτασε με τους εργαζομένους ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Φαρκαδόνας

Ο κ. Γιώργος Μακρυνιώτης γιόρτασε τα ονομαστήρια τα δικά του αλλά και του εγγονού του  πλαισιωμένος από υπαλλήλους της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Φαρκαδόνας

Στην εξοχή και πλαισιωμένος από δικά του πρόσωπα και το σημαντικότερο με εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας γιόρτασε την ονομαστική του εορτή ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γιώργος Μακρυνιώτης.

Το πρωί της Δευτέρας τα κρεατικά τέθηκαν στη σούβλα και στις σχάρες και νωρίς το μεσημέρι στρώθηκε το γιορτινό τραπέζι με τον αντιδήμαρχο να δέχεται τις ευχές των εργαζομένων, των δικών του παιδιών και ανθρώπων, όπως τους αποκαλεί, που καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρουν εις πέρας και να διεκπεραιώσουν τις ανάγκες της Υπηρεσίας για την καθαριότητα του Δήμου Φαρκαδόνας.

Ο αντιδήμαρχος δεν έκρυβε την χαρά και τη συγκίνηση του στην αγάπη που δείχνουν στο πρόσωπό του, οι δικοί του άνθρωποι, αλλά και οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας. Οι ευχές που δεχόταν ήταν πολλές κι αυτό διαφαινόταν από τις τηλεφωνικές κλήσεις που λάμβανε από δημότες και φίλους που έσπευδαν να του ευχηθούν για την ονομαστική εορτή του ιδίου αλλά και του μικρού Γιωργάκη.