Γιόρτασε τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών

Ο κ. Χρυσόστομος με το πέρας της Θείας Λειτουργίας δέχθηκε τις ευχές κλήρου και λαού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων

Με θρησκευτική λαμπρότητα γιόρτασε τα ονομαστήριά του και την επέτειο της ενθρόνισής του στη Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος.

Το απόγευμα της Κυριακής στα προπύλαια του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου έγινε η υποδοχή Τεμαχίου των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Χρυσοστόμου από την Ιερά Μονή Γκούρας όπου και φυλάσσονται και εν συνεχεία τελέστηκε  πολυαρχιερατικός πανηγυρικός Εσπερινός. Η υποδοχή έγινε στα προπύλαια του Μητροπολικού Ναού του Αγίου Νικολάου από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνατίου, ενώ παραβρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βρεσθένης κ. Θεόκλητος.

Το πρωί της Δευτέρας, στον Μητροπολιτικό Ναό  τελέστηκε η πανηγυρική Θεία Λειτουργία για την εορτή της μνήμης του Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου, καθώς και για τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου. Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βρεσθένης κ. Θεόκλητος και ο άγων τα ονομαστήριά του οικείος ποιμενάρχης κ. Χρυσόστομος.

Ο κ. Χρυσόστομος με το πέρας της Θείας Λειτουργίας και κατά τη διάρκεια του «αντιδώρου» δέχθηκε τις ευχές κλήρου και λαού κάτι ανάλογο που συνέβη και νωρίς το απόγευμα.