Γιορτάζει το Άγιο Πνεύμα το Γριζάνο και μας προσκαλεί στο πανηγύρι του χωριού

Πανηγυρικές εκδηλώσεις στο κέντρο του χωριού την Κυριακή, παραμονή της εορτής

 Το καθιερωμένο ετήσιο πανηγύρι με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος θα πραγματοποιήσει το χωριό του Γριζάνου.
Στο Ναό της Αγίας Τριάδος την παραμονή της εορτής και συγκεκριμένα το απόγευμα της Κυριακής αναμένεται να τελεστεί ο πανηγυρικός Μέγας Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος.
Με την ολοκλήρωση των θρησκευτικών εκδηλώσεων αναμένεται η προσφορά παραδοσιακής φιλοξενίας προσφορά κτηνοτρόφων του χωριού, της τοπικής κοινότητας και του Δήμου Φαρκαδόνας.
Λίγη ώρα αργότερα διασκέδαση θα προσφέρει παραδοσιακή ορχήστρα που θα εμφανιστεί στην πλατεία του χωριού, προσφορά του Δήμου Φαρκαδόνας και του προέδρου κ. Κακαδιάρη. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν χοροί από τα τρία χορευτικά του Πολιτιστικού Συλλόγου «Βλύζας».
Εν τω μεταξύ την παραμονή της εορτής η ταβέρνα «Βάγχος» περιμένει κατοίκους και επισκέπτες να γευτούν τα μοναδικά εδέσματα και να απολαύσει την λαϊκοδημοτική ορχήστρα με τους Μάκη Τάσιο στο κλαρίνο, Κώστα Μιχόπουλο στο μπουζούκι, Γιώργο Γκουζιώτη στο αρμόνιο, Κώστα Νασιόπουλο στην κιθάρα, Σάκη Κοντονάσιο στο τραγούδι, Άννα Στεργίου στο τραγούδι, Δέσποινα Στεφανοπούλου στο τραγούδι.
Την Δευτέρα, ανήμερα της εορτής θα τελεστεί ο Όρθος και η Θεία λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος.
Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Γριζάνο!!!