Γιορτινά χαμόγελα και δώρα στα παιδιά προσέφερε ο πρόεδρος του Πετροπόρου Κώστας Φορτωτήρας

Διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά εκδήλωση για τα παιδιά προσφέροντας δώρα που σκόρπισαν χαρά και ικανοποίηση στους μικρούς φίλους του χωριού

Ο Αη Βασίλης ταξίδεψε αρκετά, πέρασε κάμπους και βουνά κι ήρθε να σταθμεύσει στο Πετρόπορο του Δήμου Φαρκαδόνας. Ο λόγος της επίσκεψης γνωστός, βρέθηκε στο χωριό του Πετροπόρου για να συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά ο δραστήριος πρόεδρος του χωριού κ. Κώστας Φορτωτήρας και ήταν αφιερωμένη στα παιδιά, αλλά και στις μεγαλύτερες ηλικίες πολιτών. Ανθρώπων που σέβονται και εκτιμούν το έργο του προέδρου, ο οποίος την τελευταία πενταετία συνεχίζει να προσφέρει, χαρίζοντας χαμόγελα ικανοποίησης στους δημότες.

Η εκδήλωση που διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά ο πρόεδρος τα είχε όλα, ανταλλαγή ευχών, χορό, μουσική και ψυχαγωγία. Εξάλλου οι μέρες που διανύουμε μας επιβάλλουν να προσφέρουμε χαρά σε ανθρώπους που αγαπάμε. Κι αυτό έπραξε ο πρόεδρος, προσέφερε πολλά χαμόγελα και αγάπη.

Στο χαιρετισμό του, ευχήθηκε στους συντοπίτες του, καλή και ευλογημένη χρονιά, παραγωγική και ελπιδοφόρα σε κάθε επίπεδο με υγεία και αισιοδοξία.

«Όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούμε όλοι μαζί να αναδείξουμε το χωριό μας. Να δώσουμε την ανάλογη πνοή, να κάνουμε τον κόσμο να χαρεί, να διασκεδάσει, να απομακρυνθεί έστω και λίγο από τα προβλήματα. Προσπαθούμε να τονώσουμε και να προσφέρουμε χαμόγελα στα παιδιά, που αποτελούν το καμάρι του χωριού, το μέλλον μας. Θεωρώ ότι το καταφέραμε κι αυτό με γεμίζει και μας γεμίζει όλους ικανοποίηση», τόνισε ο κ. Φορτωτήρας.

Η εκδήλωση έκλεισε με την διανομή των δώρων από τον Αη Βασίλη προς όλα τα παιδιά του χωριού και με την ευχή για μια ευλογημένη χρονιά.