Με γλαφυρό τρόπο δίνει τη δική του άποψη ο Θέμης Ζαχαράκης

Με γλαφυρό τρόπο έρχεται να καταθέσει τη δική του άποψη σχετικά με την διοργάνωση της εκδήλωσης του Μουσικού Εργαστηρίου Οιχαλίας ένας εκ των υπευθύνων του.

Ο Θέμης Ζαχαράκης, χρησιμοποιώντας στίχους προσπαθεί να δώσει τις δικές του εξηγήσεις, έπειτα από τα όσα αναφέρθηκαν με την έναρξη της εκδήλωσης, τα παράπονα και τις διαμαρτυρίες που διατυπώθηκαν εναντίον του Δήμου.

H επιστολή που κοινοποιήθηκε στο ΚΡΗΝΗ LIVE από τον κ. Ζαχαράκη έχει αναλυτικά ως εξής:

«Απόγευμα Τρίτης, βόλτα στο ποτάμι με Κατσιμιχαίους στα αυτιά…. όπως παλιά… αυτοκίνητα χαμόγελα αγκαλιές ένα υπέροχο απόγευμα και εγώ χαμένος στις σκέψεις μου, και η πιεστική ανάγκη να διευκρινίσω κάποιες κουβέντες μου που δημιούργησαν κάποια αναστάτωση…ε λοιπόν σκέφτομαι θα τα γράψω όπως τα αισθάνομαι και όποιος κατάλαβε.

Ίσως η σπουδαιότερη τελικά αποστολή του Μουσικού Εργαστηρίου, πέρα από τις μουσικές γνώσεις, είναι να διαφυλάξει το δικαίωμα της μουσικής έκφρασης μικρών και μεγάλων που θέλουνε να ασχοληθούμε με τη μουσική και για να το κάνουνε αυτό πρέπει να πάνε ή στα Τρίκαλα ή στη Λάρισα..Αυτή και μόνο είναι και η δική μου αγωνία και αυτό και μόνο το κίνητρο των όσων λέω. Τα λόγια μου είναι παράπονο και σε καμία περίπτωση δεν έχουν σκοπό να χωρίσουν, παρά μόνο να ενώσουμε. Η συναυλία από μόνη της είναι πολιτιστικό αγαθό, δεν είναι διαφήμιση κανενός «ιδιώτη» τη στιγμή μάλιστα που σε αυτή συμμετέχουνε παιδιά και έφηβοι του δήμου.

Είναι αλήθεια ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια ο Δήμος μας στήριξε. Είναι επίσης αλήθεια ότι ο Δήμος  με τη «σιωπηλή του ανοχή» όπως μου αρέσει να λέω διευκολύνει και την μουσική εκπαίδευση στην περιοχή. Αλλά δεν αρκεί! Επίσης είναι αλήθεια ότι ούτε ο δήμαρχος ούτε κάποιος άλλος  έλαβε προσωπική πρόσκληση γιατί νόμιζα ότι ισχύει η ιεραρχία και εδώ όπως μας μάθανε στο Στρατό, ενημέρωσα τον λοχαγό για να ενημερώσει τον διοικητή, αλλά τώρα κατάλαβα ότι δεν πάει έτσι. Δε θα πω άλλα απλά ότι χαίρομαι που έστω και με αυτόν τον άβολο για μένα τρόπο, το μουσικό εργαστήρι αρχίζει να απασχολεί κάποιους….εξάλλου οι μεγάλες αγάπες ξεκινούμε πολλές φορές με καβγάδες…. για να μη χάσουμε και το χιούμορ μας.

Τέλος θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μαθητές, τις μαθήτριες, τους γονείς τους και τους υπέροχους Κυριάκο Μπουλούμπαση και Δήμο Μπαλάφα…και σε όσους δε χρειαστήκαν ποτέ διευκρινήσεις για να μας πιστέψουνε…άντε και του χρόνου…ελπίζω ε;;;;;

«Γέλα πουλί μου γέλα είναι η ζωή μια τρέλα».».

Ο κ. Θέμης Ζαχαράκης