Γλίτωσε τα χειρότερα ηλικιωμένος στη Φαρκαδόνα

Δυο γυναίκες τον προσέγγισαν και με την μέθοδο της απασχόλησης προσπάθησαν να του αφαιρέσουν χωρίς να τα καταφέρουν χρηματικό ποσό

Γλίτωσε τα χειρότερα την τελευταία στιγμή ηλικιωμένος στην Φαρκαδόνα, μάλιστα μέρα μεσημέρι. Χάρη στην ξαφνική επίσκεψη υπαλλήλου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρκαδόνας, στάθηκε τυχερός και ξέφυγε από τα χέρια δυο γυναικών, πιθανότατα ΡΟΜΑ, που θέλησαν με την μέθοδο της απασχόλησης να του υφαρπάξουν χρηματικό ποσό.

Όλα σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο ηλικιωμένος ενώ βρισκόταν στο σπίτι του δέχτηκε την επίσκεψη των δυο γυναικών, οι οποίες με διάφορα τεχνάσματα προσπαθούσαν να του αρπάξουν χρήματα που τυχόν είχε στην τσέπη του. Την στιγμή εκείνη επισκεπτόταν την οικία του ηλικιωμένου, υπάλληλος της ΔΕΥΑΦ για έλεγχο  του υγρομέτρου. Στην θέα του υπαλλήλου οι γυναίκες τράπηκαν σε φυγή, χωρίς ευτυχώς να καταφέρουν να αρπάξουν χρήματα από τον ηλικιωμένο. Οι δυο γυναίκες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο χρώματος μπλε το οποίο οδηγούσε ένας άνδρας.

Από τα τακτά περιστατικά που συμβαίνουν στην περιοχή μας κι έχουν θορυβήσει αρκετά τους κατοίκους που δεν ξέρουν πώς να προφυλαχθούν ακόμη και μεσημέρι.