Γλυκές ευχές για την προστάτιδα Αγία Μαρίνα από τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου

Για ακόμη μια χρονιά , τα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου , τιμώντας τον εορτασμό της προστάτιδας των ζαχαροπλαστών , προσέφεραν γλυκά σε όλους όσους επισκέφθηκαν χθες το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Σμύρνη για να προσκυνήσουν τη χάρη της.

Ο ιδιοκτήτης των Ζαχαροπλαστείων , κ. Γιάννης Οικονόμου , δήλωσε πως είναι μια μεγάλη και ιερή ημέρα για τον ίδιο και το προσωπικό του ,καθώς η ευλογία της Αγίας Μαρίνας είναι απαραίτητη για όλους και ευχήθηκε η προστάτιδά τους να φέρει ευημερία στους συναδέλφους του αλλά και σε όλους τους ανθρώπους.

Τα εξαιρετικά γλυκά των Ζαχαροπλαστείων Οικονόμου απόλαυσαν ιερείς και πιστοί που βρέθηκαν και στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας στους Νέους Πόρους , όπου πλησίον βρίσκεται το 3ο Ζαχαροπλαστείο Οικονόμου που λειτουργεί για 2η συνεχή χρονιά .

Όλοι ευχήθηκαν στον ιδιοκτήτη των τεσσάρων Ζαχαροπλαστείων κ. Οικονόμου να συνεχίζει με την ίδια επιτυχία το έργο του και εκείνος από την πλευρά του τους διαβεβαίωσε πως θα προσπαθεί πάντα να προσφέρει με όποιο τρόπο μπορεί , ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου : Λάρισα : Ιωαννίνων 114 , Λάρισα , Τηλ. : 2410-611700 Νέοι Πόροι : Ποσειδώνος 78 , Νέοι Πόροι , Τηλ. : 23520-43561 Φαρκαδόνα : Φαρκαδόνα Τρικάλων , Τηλ. : 24330-22391 Λάρισα: Βόλου 62 , Λάρισα , Τηλ. : 2410 552345
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *