Γυναίκα στον Κλοκοτό τραυματίστηκε σοβαρά για να αποφύγει το δάγκωμα αδέσποτου πίτμπουλ

Στην προσπάθειά της, να ξεφύγει, προσπάθησε να σκαρφαλώσει σ’ ένα μαντρότοιχο, δεν κατάφερε να κρατηθεί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στα άνω άκρα του σώματός της.

Δεν πέρασαν αρκετές ώρες από την στιγμή που το «ΚΡΗΝΗ LIVE» παρουσίαζε το θέμα των αντιδράσεων πλευράς κατοίκων του Κλοκοτού, σχετικά με την έντονη παρουσία αδέσποτων σκύλων εντός του χωριού και τους φόβους για τυχόν επιθέσεις.

Όπως είναι γνωστό οι κάτοικοι διαμαρτυρόταν εντόνως για το φαινόμενο της παρουσίας αδέσποτων, ζητώντας από το Δήμο Φαρκαδόνας να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για την απομάκρυνση ώστε να αποφευχθούν επιθέσεις.

Τελικά τα χειροτέρα για τα οποία εξέφραζαν τους φόβους οι κάτοικοι δεν άργησαν να φανούν…

Λίγες ώρες μετά το ρεπορτάζ αδέσποτος σκύλος «πιτ μπουλ» επιτέθηκε σε μια γυναίκα.  Η γυναίκα κινούνταν ανυποψίαστη στο δρόμο εντός του χωριού με αποτέλεσμα να δεχτεί την επίθεση του ζώου. Στην προσπάθειά της, να ξεφύγει, προσπάθησε να σκαρφαλώσει σ’ ένα μαντρότοιχο προκειμένου να αποφύγει τον αδέσποτο. Δυστυχώς για εκείνη, δεν κατάφερε να κρατηθεί στον τοίχο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στα άνω άκρα του σώματός της, να μεταβεί στο γενικό νοσοκομείο Τρικάλων και να νοσηλευτεί.

Την στιγμή της επίθεσης στο συγκεκριμένο σημείο βρισκόταν και παιδιά, τα οποία και τα ίδια σκαρφάλωσαν στο μαντρότοιχο. Κατάφεραν να ξεγελάσουν το σκύλο, να τον εκφοβίσουν και να τον κλειδώσουν στο προαύλιο που φιλοξενείται το νηπιαγωγείο του χωριού.

Μετά το εν λόγω περιστατικό οι κάτοικοι δηλώνουν αγανακτισμένοι με το Δήμο Φαρκαδόνας. Ζητούν άμεσες παρεμβάσεις προκειμένου να αποτραπούν δυσάρεστα περιστατικά και τραυματισμοί, ανάλογοι με τον τελευταίο της γυναίκας.