Γυναίκες της Οιχαλίας και της ευρύτερης περιοχής ευχήθηκαν στο Μιχάλη Μπαγιώτη

Έστειλαν μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι θέλουν στο τιμόνι του Δήμου Φαρκαδόνας  νέα άτομα που έχουν το μέλλον μπροστά τους και μάχονται μόνοι τους, χωρίς να εξαρτώνται από άλλους

Οι γυναίκες της Οιχαλίας και ευρύτερα του Δήμου Φαρκαδόνας στηρίζουν ενεργά και ταυτόχρονα δυναμικά την υποψηφιότητα του Μιχάλη Μπαγιώτη.

Κι αυτό φάνηκε το απόγευμα της Κυριακής, στο απογευματινό γυναικών που πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Νέο Ξεκίνημα» στο εκλογικό κέντρο της Οιχαλίας.

Όπως κατέγραψε το «ΚΡΗΝΗ LIVE» στο κάλεσμα του συνδυασμού ανταποκρίθηκε πλήθος γυναικών που έσπευσαν να ευχηθούν στο Μιχάλη Μπαγιώτη και στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους καλή δύναμη στις ελάχιστες ημέρες που απομένουν πριν σπεύσουμε στις κάλπες για να αναδείξουμε την νέα δημοτική Αρχή Φαρκαδόνας. Λίγες ημέρες πριν δώσουμε με την ψήφο μας τα ηνία του Δήμου στο Μιχάλη Μπαγιώτη και στους άξιους συνεργάτες που πλαισιώνουν το συνδυασμό του.

Λίγες ημέρες πριν την ανάδειξη του νέου δημάρχου Φαρκαδόνας που θα ακούει στο όνομα Μιχάλης Μπαγιώτης. Ενός νέους ανθρώπου που έχει αγωνιστεί για την τοπική αυτοδιοίκηση από νεαρή ηλικία και συνεχίζει να μάχεται με αξιοπρέπεια, στοιχείο που διακρίνει το χαρακτήρα του και τα στελέχη του συνδυασμού του.