Η Δέσποινα Μπότη βγάζει Άσσους από το μανίκι

Ανακοίνωσε και επίσημα ένα δυνατό χαρτί που ακούει στο όνομα Δημήτρης Κωνσταντέλος με ιδιαίτερα βαρύ βιογραφικό

Από τα ιδιαίτερα δυνατά χαρτιά, από τα περιζήτητα πρόσωπα, γενικά από τα άτομα που πραγματικά θα ήθελαν πολλοί να στελεχώσουν το συνδυασμό τους είναι ο Δημήτρης Κωνσταντέλος. Σήμερα το απόγευμα τον κέρδισε με το σπαθί της η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας κα Δέσποινα Μπότη, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητα του στο συνδυασμό της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Δημοτικής Κίνησης Δήμου Φαρκαδόνας».

Ο 39χρονος Δημήτρης, άκρως δραστήριο και ανήσυχο πνεύμα για όποιους τον γνωρίζουν δηλώνει πανέτοιμος για την φετινή αυτοδιοικητική μάχη. Φαρκαδόνιος στην καταγωγή, εν ενεργεία στέλεχος του Ελληνικού Στρατού. Απόφοιτος της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών των Τρικάλων. Τελειόφοιτος Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ Τρικάλων). Κάτοχος τίτλου Αγγλικής γλώσσας Proficiency του πανεπιστημίου Michigan. Κάτοχος τίτλου Ισπανικής Γλώσσας DELE του instituto Cervantes nivel Intermedio. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής της Αγγλικής Γλώσσας από το υπουργείο παιδείας.
Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων: Ως εκπρόσωπος του Ελληνικού Στρατού και της χώρας σε δύο Στρατηγεία συμμαχικών δυνάμεων (ΝΑΤΟ) σε Ισπανία (Μαδρίτη) και Ολλανδία (Μπρουνσουμ). Ως σύμβουλος της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων. Πλέον εργάζεται στην 1η Στρατιά της Λάρισας. Είμαι γονέας 4 παιδιών και στη διάθεση του συνδυασμού για την πρόοδο του Δήμου Φαρκαδόνας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *