Η διάθεση για προσφορά είναι από τα κυρίαρχα στοιχεία που διακρίνουν τον πρόεδρο των Γεωργανάδων κ. Βαγγέλη Ζιώγκο

Το αποδεικνύει έμπρακτα με τις πράξεις του, ενάμισι περίπου χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων του, ως πρόεδρος του χωριού. Την περσινή χρονιά για πρώτη φορά ο πρόεδρος διοργάνωσε την Καθαρά Δευτέρα τα κούλουμα στο χωριό, εκδήλωση που προκάλεσε τα θετικά σχόλια των κατοίκων που δεν είχαν ζήσει κατά το παρελθόν την εμπειρία.

Τις τελευταίες ημέρες διευθετεί κάθε λεπτομέρεια για την διοργάνωση της νέας εκδήλωσης, πλησιάζοντας προς την Καθαρά Δευτέρα, για να ευχαριστήσει τους κατοίκους του μικρού χωριού του.

Μάλιστα πέραν των ειδών που προσφέρει ο Δήμος για την προετοιμασία της πατροπαράδοτης φασολάδας, ο κ. Ζιώγκος θα διαθέσει με προσωπικά του έξοδα κι αλλά σαρακοστιανά εδέσματα.

Το αποτέλεσμα κρίνουμε θα είναι εξίσου θετικό με το περσινό. Κριτές οι κάτοικοι που την Καθαρά Δευτέρα θα γευτούν το νηστίσιμο έδεσμα που θα παρασκευάσει ο πρόεδρος από νωρίς το πρωί στην πλατεία του χωριού.

Αν τελικά έχεις διάθεση μπορείς να προσφέρεις πολλά, ακόμη κι όταν οι ρυτίδες της ηλικίας έχουν ζωγραφιστεί έντονα στο περήφανο μέτωπο, όπως αυτό του κ. Ζιώγκου.DSC_0508