Η Ελένη Τσιανάκα από την Κρήνη η τυχερή του διαγωνισμού του Βιβλιοπωλείου «Βοοks»

Η τυχερή αναδείχτηκε νικήτρια μετά από κλήρωση για δωροεπιταγή που προσέφερε το βιβλιοπωλείο για αγορές από το κατάστημα «Γερμανός»

Η μεγάλη στιγμή για το βιβλιοπωλείο «Books» και για όλους εκείνους που το εμπιστεύτηκαν για τις αγορές σχολικών ειδών το περασμένο Σεπτέμβρη έφτασε. Το βράδυ της Τρίτης, ο Φαρκαδόνιος συμβολαιογράφος κ. Δημήτριος Κολοβός, μετέβη στο χώρο του Βιβλιοπωλείου, προκειμένου να διεξάγει την κλήρωση για την ανάδειξη του μεγάλου διαγωνισμού της δωροεπιταγής των 200 ευρώ από το κατάστημα Γερμανός της Φαρκαδόνας.

Η κλήρωση διεξήχθη και τυχερή του διαγωνισμού αναδείχτηκε η Ελένη Τσιανάκα, η οποία το πρωί της Τετάρτης παρέλαβε την δωροεπιταγή από το κατάστημα Γερμανός στη Φαρκαδόνα.

Όπως είναι γνωστό το βιβλιοπωλείο «Βοοks» για να ανταμείψει την εμπιστοσύνη των πελατών της, είχε προχωρήσει σε διαγωνισμό όλες τις αγορές σχολικών ειδών με αφορμή την έναρξη του σχολικού έτους. Οι πελάτες του βιβλιοπωλείου μετά τις αγορές τους έμπαιναν αυτόματα σε κλήρωση, για το μεγάλο δώρο της δωροεπιταγής προσφορά του βιβλιοπωλείου.

Ευχαριστούμε θερμά τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο για την φωτογραφική κάλυψη ντης κλήρωσης