Η επόμενη μέρα για το Δήμο Φαρκαδόνας

Το Μάιο του 2019 οι πολίτες θα πρέπει να αποφασίσουν για την επόμένη ημέρα αναφέρει ο Κώστας Κοκκινίδης

Την προτροπή στους πολίτες να μην παρασυρθούν από τα παχιά λόγια και τις πολλές υποσχέσεις που ακούν χρόνια τώρα, και οι οποίες δεν γίνονται πράξεις, μεταφέρει ο δημοτικός σύμβουλος και θερμός υποστηρικτής της υποψηφιότητας του Μιχάλη Μπαγιώτη, κ. Κώστας Κοκκινίδης.

Μάλιστα φέρνει ως παράδειγμα και το γνωμικό «όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι», προκειμένου να γίνει πιο κατανοητός από τους πολίτες.

Το Μάιο του 2019 οι πολίτες αναφέρει πρέπει να αποφασίσουν για την επόμένη ημέρα. Ποια όμως κριτήρια που τίθεντο για να κρίνουμε, να συγκρίνουμε και να επιλέξουμε τους άριστους, τους ικανούς και τους έντιμους που θα αποφασίζουν για λογαριασμό μας;

Η απάντηση έρχεται να δοθεί δια στόματος Κώστα Κοκκινίδη.

«Πρέπει οι άνθρωποι αυτοί να είναι ανιδιοτελείς χωρίς σκιές, αξιοπρεπείς, ικανοί και πετυχημένοι στην όποια δραστηριότητά τους. Να είναι καινοτόμοι, να διαθέτουν το απαραίτητο πάθος και τον ενθουσιασμό ώστε να κάνουν πράξη αυτά που υπόσχονται.», αναφέρει ο ίδιος.

Ο κ. Κοκκινίδης καλεί τους πολίτες του Δήμου Φαρκαδόνας πάνω απ΄όλα με το χέρι στην καρδιά να αποφασίσουν για την επόμενη μέρα του Δήμου. Για την επόμενη ημέρα, που όπως υποστηρίζει θα είναι πολύ καλύτερη από την υπάρχουσα σημερινή.