Η φαντασία παίρνει μορφή και το χρώμα έρχεται να σμίξει με το χαρτί

Καθημερινά αρκετοί είναι οι Φαρκαδόνιοι που επισκέπτονται την έκθεση ζωγραφικής που εγκαινίασε το Εργαστήρι Ζωγραφικής του Μουσικού Συλλόγου Φαρκαδόνας «Ο Αμφίων»

Η φαντασία παίρνει μορφή και το χρώμα έρχεται να σμίξει με το χαρτί. Η μπογιά, το πινέλο, ο καμβάς, τα αποκλειστικά σύνεργα, που ενώθηκαν με το ταλέντο και την διάθεση για δημιουργία. Και το πινέλο και το χρώμα μετά από ώρες ίσως και μέρες προσπαθειών και δουλειάς έδωσε μορφή πάνω στο χαρτί. Και δημιούργησε φανταστικά και πραγματικά τοπία, πρόσωπα μυθικά και ονειροπλασμένα, μορφές που δύσκολα ξεχνά κανείς.

Όλα αυτά θα τα απολαύσει κανείς στην έκθεση ζωγραφικής που πραγματοποιεί από την περασμένη Κυριακή στη Φαρκαδόνα και στο πρώην contrast το Εργαστήρι Ζωγραφικής που σύστησε προ διετίας ο Μουσικός Σύλλογος Φαρκαδόνας «Ο Αμφίων» με υπεύθυνο τον Γιάννη Χριστάκη.

Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα των μελών του Εργαστηρίου, που διακρίνονται για την ομορφιά και την ποιότητα τους. Αν κρίνει κανείς ότι αυτά τα μέλη, ασχολούνται με τη ζωγραφική ερασιτεχνικά, λαμβάνοντας τα πρώτα μαθήματα κατά τη λειτουργία του Εργαστηρίου, τότε μπορεί να ισχυριστεί κανείς, ότι η διάθεση και το ταλέντο μπορεί να είναι κρυμμένο για χρόνια, αλλά αναδεικνύεται όταν υπάρχει διάθεση. Και στην περίπτωση των μελών του Εργαστηρίου η διάθεση και το ταλέντο περισσεύει αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα της έκθεσης.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουνίου 2018. Το Εργαστήρι Ζωγραφικής θα συνεχίσει τη λειτουργία του, ενώ πλέον από το Σύλλογο Αμφίων εξετάζεται το ενδεχόμενο της μελλοντικής σύστασης νέων τμημάτων, όπως αυτό της Αγιογραφίας.