Οι φίλοι και οι συμμαθητές δεν ξεχνούν ποτέ τον Βασίλη Κακάλια

Κάτοικοι της Κρήνης και των γύρω χωριών δεσμεύτηκαν απέναντί του να τον στηρίξουν μαζικά με την ψήφοι τους στις περιφερειακές εκλογές που κατέρχεται με τον συνδυασμό του Νίκου Τσιλιμίγκα και να τον οδηγήσουν στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας

Ο Οιχαλιώτης γιατρός, Βασίλης Κακάλιας είναι άνθρωπος ήπιων τόνων, ξεκάθαρων θέσεων και ειλικρινών λόγων κι έτσι εξηγείται γιατί σε κάθε του επίσκεψη στα χωριά βρίσκει τον κόσμο να τον υποδέχεται πρόθυμος να ακούσει τα σχέδιά του για την πρόοδο του νομού Τρικάλων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συνδυασμό «Η Θεσσαλία στην Καρδιά μας» επισκέφτηκε την Κρήνη του Δήμου Φαρκαδόνας, χωριό με το οποίο συνδέεται φιλικά με πολλούς ανθρώπους. Από το συγκεκριμένο χωριό διατηρεί σχέσεις με πολλούς ανθρώπους από τα σχολικά χρόνια. Όλοι λοιπόν οι πρώην συμμαθητές τους ήρθαν να τον καλωσορίσουν στο χωριό τους και να τους ευχηθούν καλή επιτυχία στο προεκλογικό αγώνα. Σαφώς δεσμεύτηκαν να τον στηρίξουν σε αυτή την προσπάθεια που ξεκινά δίνοντας την ψήφο τους και «σταυρώνοντας» Βασίλη Κακάλια στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Τσιλιμίγκα.

Οι φίλοι δεν ξεχνούν τους φίλους και οι Κρηνιώτες έστειλαν το μήνυμα στο Βασίλη Κακάλια.

Μήνυμα εκλογής στο περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας σε ένα εξαίρετο πρόσωπο της τοπικής μας κοινωνίας.