Η γλυκιά γεύση συναντά την ποιότητα στα Ζαχαροπλαστεία Οικονόμου

Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα στη Φαρκαδόνα παρουσία πλήθος κόσμου που έσπευσε να ευχηθεί στους ιδιοκτήτες

Η γεύση συναντά την ποιότητα και η τέχνη της ζαχαροπλαστικής το μεράκι του ζαχαροπλάστη. Όλα αυτά με τη «υπογραφή» του Φαρκαδόνιου επαγγελματία Γιάννη Οικονόμου, ενός νεαρού ηλικιακά επαγγελματία που χρόνια τώρα μας προσφέρει μοναδικές γεύσεις και απολαύσεις που συναρπάζουν.

Ο Γιάννης Οικονόμου ήρθε να επεκτείνει την οικογενειακή επιχείρηση. Μετά τη λειτουργία του κεντρικού Ζαχαροπλαστείου στην συνοικία Φιλιππούπολης στην Λάρισα, εγκαινίασε το νέο κατάσταση «Ζαχαροπλαστείο Οικονόμου – Family Patisserie» στο κέντρο της γενέτειράς του, τη Φαρκαδόνα.

Ένα νέο κατάστημα, που προσφέρει πεντανόστιμα και ποιοτικά παγωτά και γλυκά, εντυπωσιακές και γευστικότητες τούρτες, αρτολιχουδιές καθώς κι όλα τα απαραίτητα για όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις.

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκε πλήθος Φαρκαδόνιων, καθώς και φορέων της περιοχής. Τις ευχές στον ιδιοκτήτη του καταστήματος και στην οικογένειά του, απηύθυνε ο εφημέριος της Φαρκαδόνας, π. Αθανάσιος Κούτσιας. Επικεντρώθηκε στην πολυετή λειτουργία της επιχείρησης του Γιάννη Οικονόμου, που γλυκαίνει τους Θεσσαλούς, Τρικαλινούς και Φαρκαδόνιους με τις γεύσεις του. Παράλληλα στάθηκε και στο κοινωνικό έργο της επιχείρησης, που είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια της εκκλησίας, αλλά των συλλόγων της περιοχής με τις προσφορές του, -συμβάλλοντας και στην παροχή εργασίας σε νέους ανθρώπους της περιοχής μας.

Τις ευχαριστίες του σ’ όλο τον κόσμο για το ζεστό αγκάλιασμα και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην επιχείρηση, απηύθυνε ο κ. Οικονόμου, εξηγώντας ότι τόσο ο ίδιος, όσο και το προσωπικό των ζαχαροπλαστείων θα συνεχίσουν το παραγωγικό, γλυκό τους έργο, προσφέροντας νέες γεύσεις που θα συναρπάζουν.

Τηλέφωνο επικοινωνίας νέου καταστήματος 2433022391, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: oikonomou_larisa@hotmail.com