Οι γυναίκες μπορούν να νοικοκυρέψουν τις τοπικές κοινότητες

Έτοιμοι να προσφέρει στη Φαρκαδόνα η υποψήφια τοπική σύμβουλος Φαρκαδόνας με το συνδυασμό της κα Ελένης Χαλβατζά, «Ο Τόπος μας Αύριο-Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Παράταξη» κα Σοφία Γκαγκά

Ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους με όρεξη για προσφορά και δουλειά. Από νέα πρόσωπα που δύνανται να συνεργαστούν και να ανταποκριθούν στο ρόλο τους όχι μόνο για μερικές περιόδους του χρόνου αλλά για όλες. Ανθρώπους προσεγγίσιμους, που μιλάνε τη γλώσσα μας και καταλαβαίνουν τα προβλήματά μας.

Μέσα σε αυτά τα πρόσωπα συγκαταλέγεται και η Σοφία Γκαγκά, υποψήφια τοπική σύμβουλος με το συνδυασμό της υποψήφιας δημάρχου Ελένης Χαλβατζά, επικεφαλής του συνδυασμού ο «Τόπος μας Αύριο – Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση».

Όπως καταγράφει το «ΚΡΗΝΗ LIVE» από την ενασχόλησή της κα Σοφίας Γκαγκά με τα πολιτιστικά δρώμενα και δη με τις δράσεις του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας αντιλήφθηκε ότι μέσα από τη συνεργασία και την ομαδική δουλειά μπορούν να γίνουν θαύματα.

Η αγάπη που τρέφει για τον τόπο της, στον οποίο μεγάλωσε τόσο ίδια όσο και τα παιδιά της, την οδήγησε στην απόφαση να κατέλθει στις αυτοδιοικητικές  εκλογές ως υποψήφια της τοπικής σύμβουλος κοινότητας Φαρκαδόνας. 

Η κα Γκαγκά πιστεύει ακράδαντα ότι η Φαρκαδόνα χρειάζεται μια άλλη ποιότητα ζωής, μια προοπτική προς τα έξω και αν μη τι άλλο ένα νοικοκύρεμα. Προς αυτήν την κατεύθυνση σκοπεύει να εργαστεί με καθαρότητα κι εντιμότητα για το χωριό της.

Δραστήρια άτομα λοιπόν στο προσκήνιο με όραμα για τον τόπο τους…