Η Κωνσταντινιά Χατζή με δυναμική στο ψηφοδέλτιο του Μιχάλη Μπαγιώτη

Όπως καταγράφει η ηλεκτρονική εφημερίδα «ΚΡΗΝΗ LIVE» με την παρουσία της λοιπόν στα κοινά φιλοδοξεί να συνδράμει, να βοηθήσει, όχι μόνο τους ελευθεροεπαγγελματίες, αλλά και για το κοινωνικό σύνολο της περιοχής μας

Ελευθεροεπαγγελματίας στο χώρο της εστίασης με δυναμική παρουσία στη Δημοτική Ενότητα Πελινναίων, αλλά ταυτόχρονα και στα υπόλοιπα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας, διεκδικεί, στην αυτοδιοικητική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου, για πρώτη φορά την είσοδό της στο Δημοτικό Συμβούλιο Φαρκαδόνας. Πρόκειται για μία καινούρια υποψηφιότητα, που πραγματικά, φέρνει και νέο αέρα στον συνδυασμό «Νέο Ξεκίνημα» του υποψηφίου δημάρχου Μιχάλη Μπαγιώτη.

Όπως καταγράφει η «ΚΡΗΝΗLIVE» με την παρουσία της λοιπόν στα κοινά φιλοδοξεί να συνδράμει, να βοηθήσει, όχι μόνο τους ελευθεροεπαγγελματίες, αλλά και για το κοινωνικό σύνολο της περιοχής μας, έχει φιλοδοξίες όραμα και ζήλο για δράση και το κυριότερο. Συμβαδίζει με τις ιδέες κι απόψεις του υποψηφίου δημάρχου Μιχάλη Μπαγιώτη σε θέματα και προτεραιότητες του δήμου Φαρκαδόνας.