Οι μαθητές της Οιχαλίας έδωσαν μια σατιριστική διάσταση για τις ζωές μας

Αποχαιρέτησαν το σχολείο με την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης «Αθλ(ι)οι του Ηρακλή» προκαλώντας άφθονη ψυχαγωγία

Οι μαθητές του Γενικού Λυκείου Οιχαλίας αποχαιρέτησαν την σχολική χρονιά με μια υπέροχη θεατρική παράσταση. Με όπλα τους το ταλέντο και την καλοκαιρινή διάθεση που φέρνει χαλάρωση και ξεκούραση, παρουσίασαν σε γονείς, συγγενείς και Οιχαλιείς την θεατρική παράσταση «Αθλ(ι)οι του Ηρακλή».

Οι μαθητές μέσω από το Υποκριτικό ταλέντο έδωσαν σαφέστατες απαντήσεις για το ποιος καθορίζει τη ζωή μας, μέσα από την σατυρική ματιά του έργου.

Ο διευθυντής του σχολείου κ. Καγιούλης Δημήτρης επισήμανε τα οφέλη που προκύπτουν απ’ την συμμετοχή των μαθητών σε μια θεατρική παράσταση, αφού μέσα απ’ αυτή διαμορφώνουν απόψεις και στάσεις ζωής, αποδέχονται την πολιτισμική ετερότητα, αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα και έρχονται σε επαφή με την πολιτιστική μας κληρονομιά.
Στη συνέχεια αποχαιρέτισε τους τελειόφοιτους τονίζοντας πως είναι σημαντικό στην νέα τους ζωή να έχουν σαν πυξίδα τις γνώσεις τις αρετές και τις αξίες που αποκόμισαν απ’ το σχολείο τους.
Στο τέλος ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της γιορτής και ιδιαίτερα το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και τη Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Φαρκαδόνας.

Μια ακόμη σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της…

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *