Οι μεγάλες διοργανώσεις της Περιφέρειας φέρουν την υπογραφή της Βαγγελιώς Μπουντούρη

Η υπεύθυνη υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κατάφερε για μια ακόμη φορά να συντονίσει μ;ia άκρως επιτυχημένη εκδήλωση, αυτή τη φορά στον Κλοκοτό

Την υπογραφή της στις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες εκδηλώσεις της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων βάζει τα τελευταία χρόνια η υπεύθυνη υπάλληλος του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων κα Ευαγγελία Μπουντούρη.

Μια γυναίκα που τηρεί πιστά τα ήθη και τα έθιμα, την τοπική παράδοση και φροντίζει να είναι πλήρως ενημερωμένη για αυτά. Και το απέδειξε άλλωστε το βράδυ του Σαββάτου στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στον Κλοκοτό από την περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η κα Μπουντούρη είχε τον ευθύνη και το συντονισμό της εκδήλωσης για το σίτο και τον άρτο. Κι ως παπαδοπούλα και η ίδια καθώς αποτελεί κόρη ιερέα, φρόντισε να προσδώσει κάθε αξία, μυώντας τους νεότερους στις παλιές καλές εποχές και τους ηλικιωμένους στρέφοντας στο παρελθόν σε σκηνές της καθημερινής ζωής και ενασχόλησης.

Φυσικά η κα Μπουντούρη είναι ανοιχτή και στις συνεργασίες καθώς, όπως αναφέρει χωρίς τη συνεργασία δεν μπορείς να καταφέρεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Και στην περίπτωση της εκδήλωσης του Κλοκοτού η κα Μπουντούρη συνεργάστηκε με Συλλόγους, όπως φυσικά και με τον κ. Αχ. Λέρα, ένα άνθρωπο που τηρεί ευλαβικά την παράδοση, όπως και με την χοροδιδάσκαλο του Κλοκού κα Γιάννα Αλεξίου.

Τα αποτελέσματα ήταν άκρως θετικά με την εκδήλωση να ανταμείβεται με το πιο ζεστό χειροκρότημα.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *