“Οι νέοι μπορούμε”

Με βασικό σύνθημα αλλά και μοτό ζωής “ Οι νέοι μπορούμε” κατέρχεται για πρώτη φορά υποψήφιος με τον συνδυασμό του Γιάννη Σακελλαρίου ο Γιώργος Γεωργίου

Μια σημαντική προσθήκη για τον συνδυασμό “Νέα Πνοή Δημιουργίας» καθώς ο νεαρός Αστυνομικός στο επάγγελμα,επιθυμεί να εκφράσει την νεα γενιά
Γεννημένος και μεγαλωμένος στην Κρήνη Τρικάλων,μέχρι την ηλικία των 18 ετών,εξακολουθεί να κρατά ζωντανές τις επαφές με τους κατοίκους του χωριού του αλλά και των γύρω περιοχών
«Απο μικρός είχα μέσα μου έντονο το αίσθημα της προσφοράς στον συνάνθρωπο και αυτό το πράγμα αποτέλεσε οδηγό για το επαγγελμα που ακολούθησα μεγαλώνοντας.
Ιδιαίτερη τιμή για μένα αποτελεί η πρόταση του κυρίου Σακελλαρίου καθώς ο άνθρωπος αυτός απότελεί συνώνυμο της πρόσφορας στον τόπο μας για 40 και πλέον έτη..
Αν θέλετε,μπορώ να πω οτι κατά κάποιο τρόπο ταυτιζόμαστε στο κομμάτι αυτό…
Θεωρώ ότι η υποψηφίοτητα του κ.Σακελλαρίου είναι ό,τι καλύτερο στην παρούσα κατάσταση που έχει περιέλθει ο δήμος Φαρκαδόνας λόγω τριών χαρακτηριστικών που συγκεντρώνονται στο πρόσωπο του..
Η προηγούμενη μεγάλη αυτοδιοικητική του εμπειρία,η άριστη γνώση της ανθρωπογεωγραφίας των κατοίκων τοο δήμου μας καθώς και το όραμα το οποίο εχει για τον τόπο πιστεύω ακράδαντα οτι μπορεί να μας βγάλει απο το τέλμα στο οποίο εχει περιέλεθει ο δήμος Φαρκαδόνας
Όλα αυτά λοιπον,καθώς και η παρότρυνση απο ενα μεγάλο κύκλο φιλικων σε μένα προσώπων,ειδικότερα νεαρής ηλικίας με οδήγησαν στην απόφαση να κατέλθω για πρώτη φορά υποψήφιος στις δημοτικές εκλογες.
Συνεπώς η υποψηφιότητα μου αποτελεί άθροισμα ατομικής θέλησης και συλλογικής απόφασης» δηλώνει στο Κρήνη live ο συγχωριανός μας υποψηφιος.

Εμεις απο την μερια μας του ευχομαστε καλη επιτυχια στο εγχειρημα του καθως και να υλοποιηθει το ονειρο του που δεν είναι αλλο απο εναν Δήμο που θα προτωπορει σε πανελλαδικο επίπεδο και θα στοχευει στην αναπτυξη που θα σημαινει και την επιστροφη της νεας γενιας στον τόπο μας.