Η Ντίνα Χατζή αναδείχτηκε δημοτική σύμβουλος μετά από κλήρωση

Η κλήρωση μεταξύ των κ.κ. Χριστίνα Θωμοπούλου και Ντίνας Χατζή έγινε στο Πρωτοδικείο Τρικάλων σε δημόσια συνεδρίαση

Το μεσημέρι της Τετάρτης καλύφτηκε και επίσημα η έκτη κατά σειρά έδρα του δημοτικού συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Μιχάλη Μπαγιώτη.

Την έδρα διεκδικούσαν οι κ.κ. Χριστίνα Θωμοπούλου και Ντίνα Χατζή, οι οποίες ισοψήφησαν λαμβάνοντας στις αυτοδιοικητικές εκλογές από 220 ψήφους. Οι δυο υποψήφιες τέθηκαν σε κλήρωση, η οποία έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης σε δημόσια συνεδρίαση.

Κατά την συνεδρίαση που διεξήχθη στο Πρωτοδικείο Τρικάλων και κατέγραψε το ΚΡΗΝΗ LIVE υπήρξαν σειρά κληρώσεων για υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους που ισοψήφησαν.

Από το συνδυασμό «Νέο Ξεκίνημα», διεξήχθη η κλήρωση για τους αναπληρωματικούς Αθανασίου Μαριάννα και Πλαβού Πηνελόπη που έλαβαν 45 ψήφους και διεκδικούσαν την 14η θέση στη Δημοτική Ενότητα Πελινναίων. Από την κλήρωση έλαβε την 14η θέση η Αθανασίου Μαριάννα.

Από τον ίδιο συνδυασμό έγινε κλήρωση μεταξύ των Γκαγκά Βάιου και Λέτσιου Δήμητρα που έλαβαν από 72 ψήφους για την λήψη της 10η θέσης στη Δημοτική Ενότητα Φαρκαδόνας. Την 10η θέση έλαβε η Λέτσιου Δήμητρα.

Κλήρωση έγινε και για δυο μέλη του συνδυασμού «Μαζί Δημιουργούμε το Δήμο Φαρκαδόνας» με επικεφαλής το Θανάση Μεριβάκη. Σε κλήρωση τέθηκαν οι Κωταρέλας Σωτήριος και Μιχαλός Κων/νος που έλαβαν 33 ψήφους. Την 1οη θέση στην Δημοτική Ενότητα Οιχαλίας έλαβε ο Κωταρέλας Σωτήριος.

Σε κλήρωση και δυο υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» οι κ.κ. Ζιώγα Γεωργία και Λακιάρας – Ζιώγκος Ματθαίος με 36 ψήφους. Αναδείχτηκε αναπληρωματικός στη Δημοτική Ενότητα Οιχαλίας στη 4η θέση ο Λακιάρας – Ζιώγκος Ματθαίος.

Από τον ίδιο συνδυασμό σε κλήρωση τέθηκαν οι Παπαδόπουλος Βασίλειος και Τσάτσος Αθανάσιος που έλαβαν από 37 ψήφους. Αναπληρωματικός στην 13η θέση της Δημοτικής Ενότητας Φαρκαδόνας αναδείχτηκε ο Παπαδόπουλος Βασίλειος.

Αναφορικά με τις κληρώσεις των τοπικών οι κλήρωση για τις κοινότητες των Γεωργανάδων τακτικών και αναπληρωματικών έδειξε την Καρατζούλη Βασιλική του Δημητρίου, στο Ζάρκο την Μπασιάκου Στεφανία, στον Κλοκοτό τον Ράρρα Μιχαήλ, στην Πηνειάδα την Καψιώχα Μαρία και στην Φαρκαδόνα την Καζιρελίδου Χριστίνα.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *