Η Οιχαλία υποδέχεται απόψε Απότμημα των Ιερών Λειψάνων του Πολιούχου της

Τα Άγια Λείψανα του Αγίου Νικολάου θα μεταφερθούν απόψε Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 21:00 και θα ακολουθήσει Αγρυπνία, ιερουργούντος του Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσοιστόμου

Την χαρά και την ευλογία να υποδεχτεί Απότμημα των Λειψάνων του Αγίου Νικολάου, πολιούχου της κωμόπολης θα έχει απόψε η Οιχαλία.

Χαρά και ευλογία καθώς τα λείψανα του Αγίου βρίσκονται στο Μπάρι της Ιταλίας μετά μεγάλες περιπέτειες που είχαν συμβεί με την αρπαγή τους από αλλόθρησκους.

Συγκεκριμένα, και συμφώνα με το «ΚPHNH LIVE» η έλευση του Αποτμήματος των Λειψάνων θα γίνει απόψε Κυριακή στις 9:00 μ.μ. στα Προπήλαια του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Οιχαλίας. Τα Λείψανα θα μεταφερθούν εντός του Ναού και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η τέλεση Αρχιερατικού εσπερινού , χοροστατούντος του σεπτού ποιμενάρχη μας, κ.κ. Χρυσόστομου. Οι θρησκευτικές εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με την τέλεση Ιεράς Αγρυπνίας προς τιμή του Αγίου Νικολάου.

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο και ο Ιερέας του χωριού προσκαλούν τους κατοίκους Δημοτικής Κοινότητας Οιχαλίας και όλου του Δήμου να συμμετέχουν λαμβάνοντας την ευλογία του Αγίου.