Οι Πελινναίοι αγκάλιασαν το δικό τους παιδί, το Θανάση Λιούτα

Έναν άνθρωπο δικό τους βλέπουν οι κάτοικοι του νοομού Τρικάλων στο πρόσωπο του υποψηφίου βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ Θανάση Λιούτα

Με ενθουσιασμό υποδέχτηκαν το δικό τους άνθρωπο, τον συντοπίτη τους Θανάση Λιούτα, υποψήφιο βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ, κάτοικοι χωριών της Δημοτικής Ενότητας Πελινναίων του Δήμου Φαρκαδόνας.

Ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, Θανάσης Λιούτας, επισκέφτηκε τα χωριά της Νομής, της Φανερωμένης, του Πετρόπορου, των Ταξιαρχών. Λίγο αργότερα σε συνέχεια της περιοδείας του επισκέφτηκε κοινότητες του Δήμου Τρικκαίων και συγκεκριμένα της Ζηλευτής, της Κρηνίτσας και Παλαιόπυργου.

Οι κάτοικοι επιφύλαξαν στον κ. Λιούτα ιδιαίτερα θερμή υποδοχή, τονίζοντας μάλιστα ότι είναι η στιγμή να βγει μπροστά ένας άνθρωπος από τον τόπο τους, από τα «χώματά» μας, του είπαν χαρακτηριστικά, φορτίζοντας με συγκίνηση την ατμόσφαιρα.

Το βράδυ της Τετάρτης στον Παλαιόπυργο, συγκεντρώθηκαν πάρα πολλοί κάτοικοι, με τους οποίους, ο Θανάσης Λιούτας συζήτησε και δήλωσε ότι είναι επιτακτική ανάγκη να εφαρμοστεί το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

«Με πείσμα και θάρρος», υπογράμμισε ο κ. Λιούτας «πρέπει να πάμε μπροστά». Εγγύηση γι’ αυτό το όραμα και το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πρόκειται για μια πολιτική που όπως εξήγησε «θα μειώσει τη φορολογία,

θα δώσει κίνητρα για ενθάρρυνση της παραγωγής και της επιχειρηματικότητας,

θα δημιουργήσει μια δίκαιη, βιώσιμη και αναπτυξιακή ρύθμιση για τα κόκκινα δάνεια, θα βοηθήσει στην κατεύθυνση της προστασίας της πρώτης κατοικίας,

θα επιβραβεύει όσους στάθηκαν στα πόδια τους, μέσα στις δυσκολίες και

θα οδηγήσει τον τόπο μας και τους Έλληνες με δύναμη μπροστά».
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *