Η Περιφέρεια Θεσσαλίας άναψε το πράσινο φώς για τη δημιουργία κυκλικού κόμβου στη Φαρκαδόνα

Το έργο θα εκτελεστεί στη συμβολή παλαιάς Εθνικής Οδού Τρικάλων – Λάρισας με οδό εισόδου από νέα Εθνική οδό Τρικάλων– Λάρισας προς Φαρκαδόνα

Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις που θα συμβάλουν στην ασφάλεια, όπως επίσης και στην εξυπηρέτηση των κατοίκων του Δήμου Φαρκαδόνας και των επαγγελματιών – μεταφορέων, απομακρύνοντας την ταλαιπωρία και ενδεχόμενους κινδύνους, ξεκινά η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων ανάβει το πράσινο φώς για την δημιουργία κυκλικού κόμβου, στη συμβολή παλαιάς Εθνικής Οδού Τρικάλων – Λάρισας με οδό εισόδου από νέα Εθνική οδό Τρικάλων– Λάρισας προς Φαρκαδόνα.

Η συγκεκριμένη παρέμβαση συγκαταλέγεται στα πλαίσια των δέκα κυκλικών κόμβων που προωθεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε υφιστάμενες διασταυρώσεις εθνικών και επαρχιακών οδών της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, διευκολύνοντας την κυκλοφορία στα σημεία αυτά.

Αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση της λειτουργικότητας και της ασφάλειας του οδικού μας δικτύου με την τροποποίηση αυτής της διασταύρωσης σε κυκλικό κόμβο.

Το έργο αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελούσε αίτημα των φορέων της περιοχής αλλά και δεκάδων επαγγελματιών του Δήμου, φυσικά κι όλων των εμπόρων που προσέγγιζαν την έδρα του Δήμου μας.