Η ταβέρνα «Νώντας» πέρασε στην ιστορία με τον πιο δραματικό τρόπο

Ένα μαγαζί σήμα κατατεθέν για τους Ταξιάρχες, για τα όμορα χωριά των Πελινναίων, για τα Τρίκαλα και παλιότερα για τους διερχόμενους οδηγούς της παλιάς εθνικής οδού Τρικάλων-Λάρισας, έγινε παρανάλωμα του πυρός και καταστράφηκε ολοσχερώς

Κόποι μιας ολόκληρης ζωής έγιναν στάχτη μέσα σε ελάχιστη ώρα. Ένα κατάστημα το οποίο συνδέθηκε επί 35 συναπτά έτη με τη διασκέδαση, το καλό φαγητό, γενικά την ψυχαγωγία, καταστράφηκε ολοσχερώς. Μια επιχείρηση με την οποία ο ιδιοκτήτης της δέθηκε συναισθηματικά, επενδύοντας για το μεροκάματο, έριξε αυλαία με το χειρότερο και πιο δραματικό τρόπο.

Ένα μαγαζί σήμα κατατεθέν για τους Ταξιάρχες, για τα γύρο χωριά των Πελινναίων, για τα Τρίκαλα και παλιότερα για τους διερχόμενους οδηγούς της παλιάς εθνικής οδού Τρικάλων-Λάρισας, παρανάλωμα του πυρός.

Η ταβέρνα «Νώντας», δεν υφίσταται πλέον καταστράφηκε ολοσχερώς μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής, σκορπώντας θλίψη και αναπάντεχα «γιατί» στους ιδιοκτήτες.

Όπως μετέφερε κατ’ αποκλειστικότητα το μεσημέρι η «ΚΡΗΝΗ LIVE» η φωτιά προκλήθηκε από άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους εντός της ταβέρνας και έλαβε άμεσα διαστάσεις εξαιτίας των υλικών. Επεκτάθηκε και στον εξωτερικό χώρο και μέσα σε λίγα λεπτά άρχισε να καταστρέφει τα πάντα. Άμεσα στο σημείο του συμβάντος κατέφτασαν 1 όχημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Οιχαλίας ενώ λόγο της μεγάλης έκτασης συνέδραμαν δυο επιπλέον οχήματα από τα Τρίκαλα και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες των πυροσβεστών η φωτιά κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά της, προκαλώντας τεράστια οικονομική ζημιά στους ιδιοκτήτες της.

Πλέον η ταβέρνα «Νώντας» πέρασε στην ιστορία με το πιο δραματικό τρόπο…
2 Σχόλια

  1. Πολύ κρίμα γιατι ηταν μια πολύ καλή ψησταρια με αξιόλογους ιδιοκτήτες

    • Λαλιας Γεωργιος
      29/10/2018 at 22:30

      Κριμα…..Αξιολογος Φιλος ….Εξυπηρετικος….τα παιδια μου στην αυλη του μεγαλωσανε!!!!!!Κουραγιο Φιλε κοντρα στα Κυματα!!!!!Φιλιά!!!!!