Είχαν πολλά να πουν Κωστίμπας και Τσιαούσης

Ο πρώην πρόεδρος της ομάδας και ο νέος προπονητής είχαν πολλά να πουν για την ομάδα του Ζάρκου κατά την συνάντησή τους στη Φαρκαδόνα

Δυο άνθρωποι που διακρίνονται για την αγάπη τους για την άθληση και το ποδόσφαιρο συναντήθηκαν στη Φαρκαδόνα, έχοντας να συζητήσουν πολλά για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα που ξεκινά σε λίγες εβδομάδες.

Ο λόγος για τον πρώην πρόεδρο του Ηρακλή Ζάρκου κ. Πασχάλη Κωστίμπα και το νέο προπονητή της ομάδας κ. Αποστόλη Τσιαούση, που συναντήθηκαν στη Φαρκαδόνα, απολαμβάνοντας το πρωινό καφέ έχοντας την ευκαιρία να αναφερθούν σε θέματα που άπτονται της ομάδας, του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και του αθλητισμού ευρύτερα.

Αν και ο κ. Κωστίμπας αποχώρησε από την ενεργό, διοικητική δράση, το ενδιαφέρον για τον Ηρακλή Ζάρκου είναι έντονο. Χαίρεται με τις επιτυχίες και λυπάται με τις μικρές αποτυχίες. Εξάλλου, όπως και ο ίδιος αναφέρει, σε όλες της εκφάνσεις της καθημερινότητας, έτσι και στον αθλητισμό υπάρχουν και νίκες και ήττες και θα πρέπει αν συμβιβαζόμαστε, είτε με τις χαρές, είτε με τις λύπες.

Οι δύο άνδρες και κυρίως ο νέος προπονητής μιλώντας με τον πρώην πρόεδρο αναφέρθηκε στους στόχους που θέτει ο ίδιος για την άνοδο της ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την αισιοδοξία του για την επερχόμενη πορεία της ομάδας.

Από την πλευρά του ο πρώην πρόεδρος ευχήθηκε καλή επιτυχία και ευόδωση των προσπαθειών που θα φέρουν την αγαπημένη του ομάδα ακόμη πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα της νέας σεζόν.