Ίχνος ευαισθησίας και ανθρωπιάς

Εντοπίστηκε νεκρό κατοικίδιο έξω από την οικία που φιλοξενούνταν καθώς φέρεται να κατανάλωσε τροφή εμποτισμένη με δηλητήριο

Την απανθρωπιά τους έδειξε-αν άγνωστος-οι στην Οιχαλία σε κατοικίδιο που φιλοξενούνταν σε οικία της Δημοτικής Κοινότητας. Το σκυλάκι εντοπίστηκε νεκρό σε κοντινή απόσταση από την οικία που φιλοξενούνταν, καθώς φέρεται λίγο πριν να είχε καταναλώσει, τροφή εμποτισμένη με δηλητήριο.

Το νέο περιστατικό θανάτωσης ζώου πέραν της θλίψης που προκάλεσε στην οικογένεια που το φιλοξενούσε, έρχεται να μεταφέρει την αγανάκτηση των φιλόζωων, που βλέπουν για μια ακόμη φορά ζώα να θανατώνονται με αυτόν τον απάνθρωπο τρόπο.

Όπως τονίζουν φιλόζωοι της Οιχαλίας το περιστατικό δεν είναι το μοναδικό που συμβαίνει στην περιοχή, καθώς κατά το παρελθόν έχουν σημειωθεί ανάλογα δυσάρεστα περιστατικά που προκάλεσαν την απώλεια κατοικίδιων είτε σκυλιών, είτε γάτων.

Φυσικά ανάλογα είναι τα περιστατικά και σε άλλα χωριά με μαζικές δηλητηριάσεις είτε αδέσποτων ζώων, είτε κατοικίδιων, γεγονός που προκαλεί αγανάκτηση και ταυτόχρονα προβληματισμό.

Όλοι εύχονται τα θλιβερό περιστατικό που σημειώθηκε στην Οιχαλία να είναι το τελευταίο προκειμένου να εξαλειφτούν τέτοιου είδους φρικτά φαινόμενα, όπως αυτό που παρουσιάζεται στην φωτογραφία που κοινοποιεί το «KriniTrikalon».