Με «ειδήσεις» έρχεται στη Λάρισα το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Προσδοκίες για ένα ιδιαίτερα μεστό από ειδήσεις προσυνέδριο δημιούργησαν οι σημερινές δηλώσεις από τη Λάρισα, της αναπληρώτριας εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφίας Ζαχαράκη κατά την επίσκεψή της στη Λάρισα.

Η κ. Ζαχαράκη βρέθηκε στη Θεσσαλική πρωτεύουσα επ’ αφορμή της διεξαγωγής του 5ου πανελλαδικού προσυνεδρίου που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο στο ξενοδοχείο «Imperial»,  παρουσία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη. Βασικά αντικείμενα του προσυνεδρίου θα είναι ο πρωτογενής τομέας, οι μεταφορές, η αυτοδιοίκηση και η ευρυζωνικότητα, αντικείμενα που άπτονται άμεσα με την ανάπτυξη στην περιφέρεια της χώρας.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του onlarissa.gr η κ. Ζαχαράκη εξήγησε πως με δεδομένο ότι ο κ. Μητσοτάκης και στα προηγούμενα προσυνέδρια «έδωσε» ειδήσεις, κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί και στη Λάρισα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν θα διαπιστώσει απλά, αλλά θα προτείνει και λύσεις τόσο για τον πρωτογενή τομέα, όσο και για τον υποδομών, των μεταφορών και της ευρυζωνικότητας».

Πρόσθεσε επίσης πως η Ν.Δ. «δεν βλέπει στείρα το ζήτημα της ανάπτυξης», ενώ απαντώντας σε ερώτημα αν φοβάται αντιδράσεις αγροτοσυνδικαλιστών που είχαν χαρακτηρίσει στο παρελθόν ανεπιθύμητα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, απάντησε πως «είμαι για τρίτη φορά στη Λάρισα και ποτέ δεν ένιωσα ανεπιθύμητη. Όταν υπάρχει μία συνέπεια στις προτάσεις και διάθεση για διάλογο όλα θα πάνε καλά».

Ιδιαίτερη εντύπωση τέλος, προκάλεσε η απάντηση της αναπληρώτριας εκπροσώπου τύπου της Ν.Δ. σε άλλο ερώτημα του onlarissa.gr, για πρόσωπα προερχόμενα από τη νέα γενιά στελεχών που φέρονται να έχουν «κλειδώσει» στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. βάσει δημοσιευμάτων: «Σας θυμίζω πως μία πολιτεύτρια που έλεγε θα είναι υποψήφια βουλευτής διαγράφηκε για έξι μήνες. Επειδή έχουμε ακούει πάρα πολλά λόγια, καλό είναι να βλέπουμε τις πράξεις. Όποιος προδικάζει ότι μπορεί να είναι υποψήφιος κάνει ένα πάρα πολύ μεγάλο λάθος. Είναι φυσιολογική η φιλοδοξία, αλλά από την άλλη υπάρχει μία μεγάλη απόσταση από αυτά που έχει πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όλα τα άλλα είναι ανεπίκαιρα».

Το παρόν στη σημερινή συνέντευξη τύπου έδωσαν οι πρόεδροι των τριών ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος, Τρικάλων κ. Νίκος Μουζακιάρης και Καρδίτσας κ. Λάμπρος Τσιουκης, καθώς και ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Λάρισας κ. Ηρακλής Γερογιώκας.

Το προσυνέδριο γίνεται στο δρόμο προς το 11ο τακτικό συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 16 και 17 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.

newsroom onlarissa.gr

Πηγή: http://www.onlarissa.gr/2017/11/13/idisis-erchete-sti-larisa-savvato-o-kyriakos-mitsotakis/