Είκοσι θέσεις 2μηνης και 8μηνης διάρκειας αιτείται ο Δήμος Φαρκαδόνας για την κάλυψη εποχικών αναγκών

Στον προγραμματισμό προσλήψεων για το τρέχον έτος προχώρησε κατά την πρόσφατη συνεδρίασή του το δημοτικό συμβούλιο Φαρκαδόνας. Μετά το διάλογο που αναπτύχθηκε στο περιθώριο της συνεδρίασης κρίθηκε επιτακτικός ο προγραμματισμός των προσλήψεων προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι έκτακτες, εποχικές ανάγκες που παρουσιάζονται στο Δήμο.

Ειδικότερα σύμφωνα με την εισήγηση θα προταθεί στις αρμόδιες Υπηρεσίες του υπουργείου και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας η πρόσληψη 20 συνολικά ατόμων κλάδου ΥΕ και ΔΕ διαφόρων ειδικοτήτων και συγκεκριμένα οδηγών βαρέων οχημάτων, πρασίνου και συνοδών απορριμματοφόρων.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό οι 10 θέσεις που προτείνονται είναι δίμηνης διάρκειας ενώ οι 10 υπόλοιπες για οκτάμηνες διάρκειας. Οι θέσεις αφορούν αποκλειστικά στις ανάγκες της Υπηρεσίας Καθαριότητας.

Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου ήταν ομόφωνη, ωστόσο η τελική έγκριση για τον ακριβή αριθμό θα ληφθεί από τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης διοίκησης.epoxiaki-ergasia