«Ήταν όλες τους κυρίες»

Την ερχόμενη Παρασκευή θα παρουσιαστεί στη Φαρκαδόνα η θεατρική παράσταση με πρωταγωνιστές γνωστούς ηθοποιούς

Ένας νέος παρουσιαστής που νομίζει ότι με την πρώτη ευκαιρία θα γίνει διάσημος, προσκαλείται για την πρώτη του δουλεία. Είχε την διαβεβαίωση ότι θα παρουσίαζε μεγάλες γυναικείες προσωπικότητες της σόου μπιζ. Αλλά με έκπληξη του ανακαλύπτει ότι όλο το σκηνικό που θα παρουσιάσει, είναι ένα στημένο κόλπο από μια μέντιουμ και έναν μίμο ηθοποιό. Με χιούμορ προσπαθεί να καλύψει της ανασφάλειες του, αλλά και να αντιμετωπίσει μια υπάλληλο του θεάτρου, που δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τον ρόλο του.

Τα παραπάνω αποτελούν μέρος της υπόθεσης της παράστασης «Ήταν όλες τους κυρίες».

Οι “Εκφράσεις” για τον πολιτισμό, την ελευθερία της έκφρασης και την αλληλεγγύη, θα παρουσιάσουν στις 26 Μαΐου ημέρα Παρασκευή και ώρα: 8:30 μ.μ. στο ανοιχτό θεατράκι Φαρκαδόνας την παράσταση: «Ήταν όλες τους κυρίες».

Μια μουσική παράσταση γεμάτη μιμήσεις, αφιερωμένη σε κάποιες ντίβες του θεάτρου και τραγουδιού. Ντυμένη με εικόνες και ήχο σε προτζέκτορα. Την διαφορά μέσα σε όλο αυτό το γυναικείο συρφετό κάνει η εμφάνιση του Τέρη Χρυσού, σε γνωστές και χορευτικές επιτυχίες του.

Μια κωμική παράσταση γεμάτη μουσική, χορό και τραγούδι, εμπνευσμένη από παλιό, καλό ελληνικό κινηματογράφο. Παρουσιάζει ο Γιώργος Λαμπάτος. Συμμετέχουν οι: Θεοδώρα Σταθοπούλου, Νεκτάριος Δημητρακόπουλος, Σταύρος Καλλιγέρης, Ελενα Ρωμέση, Ελίζα Σολωμού.

Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.