Κ. Κοκκινίδης: η τοπική αυτοδιοίκηση είναι προσφορά και λειτούργημα

Ο δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κώστας Κοκκινίδης σημειώνει ότι το «Νέο Ξεκίνημα» που δεν κάνει διαχωρισμούς, αντιθέτως είναι ανοιχτό στο διάλογο και δεν οχυρώνεται πίσω από αυστηρές ιδεολογικές ταυτότητες

Η προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι επάγγελμα, ομολογεί ευθαρσώς ο δημοτικός σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Νέο Ξεκίνημα» με επικεφαλής το Μιχάλη Μπαγιώτη, Κώστας Κοκκινίδης.

Ο κ. Κοκκινίδης σε κείμενό του, καλεί τους δημότες του Δήμου Φαρκαδόνας να στηρίξουν τον Μιχάλη Μπαγιώτη και το «Νέο Ξεκίνημα» που γίνεται από κοινού από τον ίδιο τον υποψήφιο δήμαρχο, τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και τους πολίτες. Ένα «Νέο Ξεκίνημα» που δεν κάνει διαχωρισμούς, αντιθέτως είναι ανοιχτό στο διάλογο και δεν οχυρώνεται πίσω από αυστηρές ιδεολογικές ταυτότητες. Κι αυτό γιατί κανείς δεν έχει την πολυτέλεια να το κάνει αυτή την κρίσιμη στιγμή για το μέλλον του Δήμου.

«Οι δημότες του Δήμου Φαρκαδόνας επικροτώντας την κίνηση του Μιχάλη Μπαγιώτη, να διεκδικήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην διαμόρφωση των εξελίξεων στις εκλογές της 26ης Μαΐου, ανταποκρίνεται ενωτικά, στέλνοντας μήνυμα ότι θα πρέπει να μπει τελεία και παύλα.», αναφέρει ο κ. Κοκκινίδης σε προσωπικό μήνυμα.

Προσφορά και ειλικρίνεια σε όλους τους πολίτες, καθώς μέσω της συνεργασίας αιρετών και πολιτών μπορούν να επιτευχθούν πολλά και να τεθούν οι σωστές βάσεις του «Νέου Ξεκινήματος».