«Καὶ ἔσονται οἱ δύο εἰς σάρκα μίαν»

Η ευτυχία ας είναι οδηγός στην κοινή ζωή του Δημήτρη Νταρλαφέζου και της Εύης Καϊνανά προέδρου του Δ.Δ. Νομής του Δήμου Φαρκαδόνας

Στην ομορφότερη στιγμή της ζωής του Δημήτρη Νταρλαφέζου και της Εύης Καϊνανά, προέδρου του δημοτικού διαμερίσματος Νομής του Δήμου Φαρκαδόνας ήταν μάρτυρας το «KriniLive», μία στιγμή που καταγράφηκε στα χαμόγελα των νεόνυμφων, στις ευχές των συγγενών και φίλων, στα φλας των φωτογράφων που άστραψαν για να αποτυπώσουν υπέροχες εικόνες, αλλά κυρίως συναισθήματα.

Στο Ναό της Αγίας Παρασκευής Νομής τελέστηκε το Μυστήριο με το οποίο ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου δύο νέοι άνθρωποι.

Σ’ αυτό το ξεκίνημα της κοινής τους πορείας είχαν δίπλα τους, τους γονείς, να καμαρώνουν ακούγοντας τα λόγια του ιερέα «Καὶ ἔσονται οἱ δύο εἰς σάρκα μίαν». Να ψελλίζουν ευχές για ευτυχισμένη ζωή με καλούς απογόνους, με έναν βίο γεμάτο μόνο από χαρά και αγάπη. Το μυστήριο τέλεσαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτής Τρίκκης και Σταγών κ. Χρυσόστομος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων. Τη στέψη ανέλαβε ο Αλέξανδρος Ασπρούδης.

Οι φίλοι αποτύπωσαν με τις φωτογραφικές τους το μυστήριο και χάρηκαν με την ευτυχία των φίλων τους, αφού ήταν κοντά τους όταν για πρώτη φορά γνωρίστηκαν, πήραν την απόφαση να ενώσουν τις ζωές τους. Μάλιστα τους επεφύλαξαν μία έκπληξη όταν στην κυριολεξία βομβάρδισαν το ζευγάρι με ρύζι, ένα έθιμο που στόχο έχει να πλημμυρίσει τους νεόνυμφους με γονιμότητα και καλή τύχη. Κανένας δε διαμαρτυρήθηκε για τα κιλά με ρύζι που έπεσαν στα κεφάλια των νεόνυμφων και την ώρα που ο γαμπρός προστάτευε το πρόσωπο της νύφης, εκείνη αστειεύονταν για την ποσότητα ρυζιού που έριξαν οι καλεσμένοι.

Ήταν ένας γάμος όμορφος που μας έκανε να σκεφτούμε ότι τελικά η ευτυχία υπάρχει στις στιγμές που μοιραζόμαστε, σε μία εκκλησία μαζί με συγγενείς και φίλους, σε ένα τραπέζι, σε έναν χορό, σε μία ευχή για καλή ζωή.

Η ευτυχία ας είναι οδηγός στην κοινή ζωή του Δημήτρη και της Εύης. Να ζήσετε!

ΦΩΤΟ: ΜΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΥ