Και επίσημα υποψήφια στη Δέσποινα Μπότη η Ευαγγελία Μπίτζιου

Κατάγεται από τη Φαρκαδόνα και είναι πτυχιούχος των τομέων Κλασικής και ΜΝΕ Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων 

Μπαράζ ανακοινώσεων υποψηφίων από την υποψήφια δήμαρχο Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Δήμου Φαρκαδόνας» κα Δέσποινα Μπότη.

Η νέα υποψηφιότητα προέρχεται από την 34χρονη Ευαγγελία Μπίτζιου, καταγόμενη από τη Φαρκαδόνα. Η Ευαγγελία είναι πτυχιούχος των τομέων Κλασικής και ΜΝΕ Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. 
Έχει επιμορφωθεί σε θέματα ΔΕΠΥ, αντιμετώπισης προβληματικών συμπεριφορών στην τάξη, Συνδρόμου Asperger, Δυσλεξίας και Παιδικού Ιχνογραφήματος καθώς επίσης και Διοικητικής και γραμματειακής υποστήριξης, ενώ αυτήν την περίοδο ολοκληρώνω την επιμόρφωσή μου αναφορικά με τα Διδακτικά σενάρια με χρήση ΤΠΕ και τη Διαφοροποιημένη διδασκαλία.
Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα υπό την ιδιότητά της ως εκπαιδευτικού διδάσκοντας τόσο φιλολογικά μαθήματα Γυμνασίου και Λυκείου όσο και πανεπιστημιακά μαθήματα σε φοιτητές του τμημάτων Φιλολογίας και ΠΤΔΕ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Επίσης έχει διατελέσει γραμματέας σε επιχειρήσεις εμπορικές και παροχής υπηρεσιών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *