Και το όνομα αυτού Γρηγόρης-Παναγιώτης

Η πρόεδρος της Οιχαλίας και ο σύζυγός της βάπτισαν το μεσημέρι του Σαββάτου το δεύτερό τους αγοράκι

Χαριτωμένος  και αρχικά ευδιάθετος με τους καλεσμένους του στο πρώτο επίσημο event που ήρθε να δώσει δημόσια στο Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας.

Όμως  η χαρά και τα νάζια με τους καλεσμένους του δεν κράτησαν πολύ, καθώς με την μεγάλη βουτιά στα νερά της Κολυμπήθρας τα πρώτα δάκρυα έτρεξαν στα μάγουλά του.

Ο λόγος για το νεοφώτιστο δεύτερο κατά σειρά αγόρι της οικογένειας Δημήτρη Κουρεμένου και Φωτεινής Γκαγκαμάνου, προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Οιχαλίας.

Αν και το μεγαλύτερο αδελφάκι του νεοφώτιστου προσπαθούσε να τον ξεγελάσει, ο ίδιος ακόμη και στη αγκαλιά των  αναδόχων Μαρίας  Τραχείλου και Αναστασίου Κεσμέτη Τσέλιου έδειχνε τρομαγμένος.

Με την ολοκλήρωση του Μυστηρίου, τα γέλια επέστρεψαν στο προσωπάκι του, κάνοντας όλους να χαίρονται με τα νάζια του στην κοσμική ταβέρνα Παραμύθι της Οιχαλίας όπου παρατέθηκε το γεύμα.

Το «KriniLive» με αφορμή τη βάπτιση αλλά και τα πρώτα γενέθλειά του εύχεται στον νεοφώτιστο να ζήσει και να ευτυχίσει και να βαδίσει στη ζωή ευλογημένα. Στους γονείς, στους παππούδες και στους νονούς να τους ζήσει το παιδί και να το χαρούν για μια ζωή.