Καιρός για καλοκαιρινές διακοπές από την Αγροτική Εστία

Την ερχόμενη Δευτέρα 2 Ιουλίου ξεκινά από τα τρία ΚΕΠ του Δήμου Φαρκαδόνας η διάθεση των δελτίων στους κληρωθέντες δικαιούχους

Καιρός για καλοκαιρινές διακοπές για ενεργούς αγρότες και κτηνοτρόφους καθώς και συνταξιούχους του πρώην ΟΓΑ. Η διαδικασία των αιτήσεων ολοκληρώθηκε προ δεκαημέρου περίπου και αναδείχτηκαν οι επιτυχόντες των προγραμμάτων του Κοινωνικού-Ιαματικού Τουρισμού, του Εκδρομικού, της Παροχής Εισιτηρίων Θεάτρου και Βιβλίων από τον Λογαριασμό Αγροτικής Εστίας του ΟΠΕΚΑ για το 2018.

Πλέον και από την ερχόμενη Δευτέρα 2 Ιουλίου ξεκινά από τα τρία ΚΕΠ του Δήμου Φαρκαδόνας η διάθεση των δελτίων στους κληρωθέντες δικαιούχους.

Τα ονόματα των κληρωθέντων δικαιούχων, οι κατάλογοι των συμβεβλημένων με τον ΟΠΕΚΑ/ΛΑΕ επιχειρήσεων (παρόχων) για τα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας, καθώς και χρήσιμες πληροφορίες για τους δικαιούχους, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ www.opeka.gr

Ωστόσο και φέτος, ακόμη κι εκείνοι που δεν θα κληρωθούν θα ελπίζουν στη λήψη των αδιάθετων δελτίων από το φθινόπωρο. Αρκετοί υποψήφιοι που δεν είχαν κληρωθεί την περσινή χρονιά στην πρώτη φάση, διεκδίκησαν κουπόνια τον Σεπτέμβριο από τα χιλιάδες που είχαν μείνει αδιάθετα. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και την φετινή χρονιά, καθώς ένας μεγάλος αριθμός πολιτών παραμένει ανασφάλιστος ενώ δεν είναι και λίγοι εκείνοι που κληρώνονται αλλά δυστυχώς τα οικονομικά τους δεν τους αφήνουν περιθώρια για συμμετοχή σε κάποια από τα προγράμματα τουρισμού και εκδρομών που συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα.