Κάλεσμα του Συλλόγου ΕΒΕ Φαρκαδόνας για συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ

Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου που θα διεξαχθεί αύριο Πέμπτη στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων στις 10 το πρωί απευθύνει στους συναδέλφους του επαγγελματοβιοτέχνες ο πρόεδρος του Συλλόγου ΕΒΕ Φαρκαδόνας κ. Ξάνθος Νάτσινας.

Ο πρόεδρος καλεί τους συναδέλφους να βάλουν λουκέτο την ημέρα της απεργίας στα καταστήματά τους και να συμμετέχουν ενεργά στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, διατρανώνοντας την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

«Όλα φανερώνουν ότι το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με το κουαρτέτο θα επικυρώσει το αντιλαϊκό σχέδιό της για το Ασφαλιστικό, ενώ θα προστεθούν επιπλέον αντιλαϊκά μέτρα, με ανοιχτό το ενδεχόμενο περικοπής και των κύριων συντάξεων. Ταυτόχρονα, στο τραπέζι μπαίνουν άμεσα το φορολογικό νομοσχέδιο, ενώ έχει ανοίξει συζήτηση για τα Εργασιακά.Όλα αυτά συνθέτουν μια ολομέτωπη επίθεση, για λογαριασμό του κεφαλαίου, στην εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Το γεγονός αυτό κάνει ακόμα πιο επιτακτική την ανάγκη μεθαύριο, Πέμπτη, οι εργαζόμενοι να απαντήσουν με μαζική συμμετοχή στην απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.», σημειώνει ο κ. Νάτσινας.DSC_0476

4 Σχόλια

 1. εδω και τωρα αλλαγη της διοικησης των εβε φαρκαδονας γιατι με αυτον προεδρο (νατσινα ξανθο) δεν παμε πουθενα…

  • farkadona city
   03/02/2016 at 20:48

   ατομα σαν και αυτον πανε την επιχειρηματικοτητα πολλα χρονια πισω… ασ τον χαιρονται οι ΕΒΕ ΦΑΡΚΑΔΩΝΑΣ…

   • ΞΑΝΘΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Β.Ε.ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ
    04/02/2016 at 21:24

    Η επίθεση στο ασφαλιστικό που δεχόμαστε είναι αιτία πολέμου κλιμάκωση ς δράσης για την επιβίωση και την ανατροπή αυτών των βαρβάρων μέτρων αν δεν είσαι καναπεδακιας τότε να κάνεις κριτική αλλά και να συμμετέχεις και με την ψήφο σου στο σωματείο ΕΒΕ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ σε καλούμε σε διάλογο Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Νατσινας ξανθος τηλέφωνο 6972273648

   • ΞΑΝΘΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Β.Ε.ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ
    04/02/2016 at 21:45

    Ο Απεργοσπαστης!Και το ξεπέρασμα του 95% της μεγάλης συμμετοχή της Απεργίας στην Φαρκαδονα, κανένας ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΆΕΙ ΧΑΜΈΝΟΣ Και αν κάποιος έχει κοιμιθει σκέπασε των με μια κουβέρτα.