Καλείται να συνεχίσει την αυτοδιοικητική παράδοση ο Παναγιώτης Καλόγηρος

Συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Λένας Χαλβατζά και στον συνδυασμό «Ο Τόπος μας Αύριο – Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση», διεκδικώντας την ψήφο των νέων και όλων των συγχωριανών του

Αποτελεί έναν από τους νεότερους ηλικιακά υποψηφίους τοπικούς συμβούλους της Ελένης Χαλβατζά και του συνδυασμού «Ο Τόπος μας Αύριο – Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση». Δραστήριος και ενεργός κοινωνικά και επαγγελματικά ο 32χρονος Παναγιώτης Καλόγηρος, εισέρχεται δυναμικά στα κοινά και διεκδικεί μια θέση στο τοπικό συμβούλιο Φαρκαδόνας.

Η απόφαση για συμμετοχή στα τοπικά αυτοδιοικητικά δρώμενα για τον ίδιο, δεν τον δυσκόλεψε. Σ’ αυτό συνέβαλε και το γεγονός ότι από μικρή ηλικία έζησε σ’ ένα έντονο αυτοδιοικητικό περιβάλλον μιας και ο πατέρας του, Χρήστος Καλόγηρος, υπήρξε επί σειρά ετών αντιδήμαρχος Φαρκαδόνας

Κι αυτόν τον κάνει πιο δυνατό για να ασχοληθεί ενεργά με την αυτοδιοίκηση, ως χρέος απέναντι στον πατέρα του που δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Από εκεί ψηλά που βρίσκεται θα καμαρώνει για τον Παναγιώτη, που αποφάσισε να ακολουθήσει την βαριά παρακαταθήκη που άφησε κι εκείνος στο τόπο με την συμμετοχή του στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο Παναγιώτης, ο νεαρός αγρότης-επιπλοποιός ανοίγει πανιά, καλώντας τους νέους και ευρύτερα όλες τις ηλικίες των συγχωριανών του, να τον στηρίξουν και να τον στείλουν με την ψήφο τους στο Δήμο Φαρκαδόνας.

Να αγωνιστούν από κοινού για έναν καλύτερο μέλλον, για ένα καλύτερο Δήμο με προοπτική για το αύριο.