Καλό καλοκαίρι φώναξαν τα νήπια του Πετρωτού

Με ποιήματα, τραγούδια και χορούς γιόρτασαν την λήξη του σχολικού έτους, προετοιμάζοντας το έδαφος για τις καλοκαιρινές διακοπές και την ανεμελιά που ήδη έχουν ξεκινήσει

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η σχολική χρονιά για τα νήπια του νηπιαγωγείου του Πετρωτού. Οι μικροί μαθητές αποχαιρέτησαν το σχολείο, με άκρως ψυχαγωγική εκδήλωση που άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων σε όσους έσπευσαν να την παρακολουθήσουν.

Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης νήπια και προνήπια του σχολείου, που με την βοήθεια των δασκάλων τους φρόντισαν να μεταφέρουν στους μεγαλύτερους την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και την δροσιά.

Με ποιήματα, τραγούδια και χορούς γιόρτασαν την λήξη του σχολικού έτους, προετοιμάζοντας το έδαφος για τις καλοκαιρινές διακοπές και την ανεμελιά που ήδη έχουν ξεκινήσει.

Τα σκετς των παιδιών άκρως ενδιαφέροντα κεντρίζοντας τα βλέμματα των μεγάλων. Ο χορός άφθονος, όπως και τα τραγούδια των παιδιών που αντηχούσαν σε κάθε σημείο του σχολείου και του χωριού.

Με την ολοκλήρωση της γιορτής τα νήπια φώναξαν δυνατά καλό καλοκαίρι, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, πλέον στα θρανία της Α΄ τάξης του δημοτικού σχολείου.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *