Καλό Παράδεισο Δάσκαλε

Σε ηλικία 71 χρόνων έφυγε από τη ζωή ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός και πρώην διευθυντής του δημοτικού σχολείου Οιχαλίας Ηλίας Καρανάσιος

Στην τελευταία του κατοικία θα συνοδεύσουν σήμερα συγγενείς, πρώην μαθητές και φίλοι τον πρώην δάσκαλο του δημοτικού σχολείου Οιχαλίας Ηλία Καρανάσιο.

Ο Ηλίας Καρανάσιος υπηρέτησε στην Οιχαλία ως δάσκαλος και διευθυντής από το 1982 έως το 2005.

Η είδηση του θανάτου του πρώην εκπαιδευτικού σκόρπισε θλίψη στους οικείους, στους φίλους, στους πρώην συναδέλφους και μαθητές του 71χρονου πρώην εκπαιδευτικού καταγόμενου από τον Κλοκοτό που επί σειρά ετών μετέδωσε τις γνώσεις του στα παιδιά της Οιχαλίας. Τα ξημερώματα της Δευτέρας και μετά από ένα πενθήμερο νοσηλείας η καρδιά του δασκάλου σταμάτησε να χτυπά στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Ιδιαίτερα οι μαθητές του κατά την είδηση του θανάτου του δασκάλου τους είχαν πολλά να θυμηθούν. Ανέτρεξαν στα μαθητικά χρόνια τότε ο σεμνός εκπαιδευτικός προσπαθούσε για το καλύτερο. Να μεταφέρει τις γνώσεις τους στα παιδιά προκειμένου να γίνουν χρήσιμοι στην κοινωνία μας. Και τα κατάφερε καθώς η μεταδοτικότητα που είχε ως χάρισμα προσήλωνε τα παιδιά, κάνοντας να αγαπούν το διάβασμα, το σχολείο, τους εκπαιδευτικούς και τον ίδιο.

Ο 71χρονος αφήνει πίσω την σύζυγό του Ευαγγελία, τα παιδιά του Γεώργιο και Ελένη Δρίβα, Χρήστο και Κατερίνα Σταματίου, Αχιλλέα και Βιβή Καρανάσιου και εγγόνια.

Η σορός του εκλιπόντος θα μεταφερθεί σήμερα Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Κλοκοτού και εν συνεχεία στις 6 το απόγευμα θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία.